Beyoglu'nda Metruk Binada Baslayan Yangin 5 Binaya Siçradi, Yükselen Alevler Geceyi Aydinlatti

Beyoglu’nda metruk binada baslayan yangin kisa sürede büyüyerek çevredeki 5 binaya siçradi. Yanginda alevlere teslim olan binalar kullanilamaz hale gelirken bir binanin da çatisi çöktü.

Beyoglu'nda Metruk Binada Baslayan Yangin 5 Binaya Siçradi, Yükselen Alevler Geceyi Aydinlatti
Yangin, Beyoglu Firüzaga Mahallesi, Hüseyin Aga Bahçe Sokak’ta saat 03.30 siralarinda çikti. Iddiaya göre, sokak üzerinde bulunan 3 katli metruk binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Kisa sürede büyüyen yangin çevredeki 5 binaya siçrarken metrelerce yükselen alevler adeta geceyi aydinlatti. Yangina evinde yakalanan vatandaslar ise korku dolu anlar yasadi.

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida itfaiye, saglik ve polis ekibi sevk edildi. Itfaiye ekipleri yangina farkli sokaklardan müdahale etmeye baslarken polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için çevrede güvenlik önlemi aldi.

Metruk binada baslayan yangin 5 binaya siçradi

3 katli metruk binada baslayan yangin kisa sürede büyüyerek çevrede bulunan 5 binaya siçradi. Yangin, itfaiye ekipleri tarafindan yaklasik 1 saatlik çalisma sonunda söndürülürken binalar kullanilamaz hale geldi. Bir binanin çatisinin çöktügü yanginda 2 bina da küle döndü.

Yanginda ölen ya da yaralanan olmazken yanginin çikis sebebi ile ilgili çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA