Vali Oktay Çagatay, OSB'de Incelemelerde Bulundu

Bitlis Valisi Oktay Çagatay, organize sanayi bölgesinde (OSB) yapimi devam eden fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Vali Oktay Çagatay, OSB'de Incelemelerde Bulundu
Incelemelerine ilk olarak DAKA organizesinde Avrupa Birligi’nin saglamis oldugu destek paketi ile yapimina baslanilan ortak kullanim atölyelerini ziyaret ederek baslayan Vali Oktay Çagatay, burada DAKA Bitlis Yatirim Destek Ofisi Koordinatörü Nurettin Polat’tan bilgiler aldi.

Vali Oktay Çagatay, daha sonra il özel idaresi himayesinde yaptirilan 2 tekstil fabrikasinin devam eden çalismalarini yerinde inceledi. Çalismalarin devam ettigi tekstil fabrikalarinin bir aya kadar teslim edilmesi düsünülürken, faaliyete geçtiginde ise iki fabrikada toplamda 750 isçi çalistirilacak.

Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Adem Aydogdu, incelemeleri sirasinda Vali Oktay Çagatay’a çalismalar hakkinda bilgiler verdi.

Vali Oktay Çagatay’a, Özel Idare Genel Sekreteri Adem Aydogdu, Bitlis OSB Müdürü Cihan Demir ve Dogu Anadolu Kalkinma Ajansi Bitlis Yatirim Destek Ofisi Koordinatörü Nurettin Polat da eslik etti.
Kaynak: İHA