Bankacilik Ve Sigortacilik Bölümü Ögrencileri Sektör Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden gelen 50 kadar ögrenci, Eskisehir’de sigortacilik ve bankacilik hakkinda meslek temsilcilerinden egitim aldi.

Bankacilik Ve Sigortacilik Bölümü Ögrencileri Sektör Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Bankacilik ve Sigortacilik bölümünde egitim alan yaklasik 50 kadar ögrenci bugün Eskisehir’e geldi. Eskisehir Sigorta Acenteleri Dernegi’nin organize ettigi konferansa katilan ögrenciler, sektör temsilcilerinden bilgi aldi. Sigortacilik meslegini tercih ettikleri takdirde karsilasabilecekleri durumlar hakkinda birebir sektör temsilcilerinden bilgi alan ögrenciler, gelecege daha emin adimlar atti. Gerçeklestirilen egitim konferansi hakkinda konusan Eskisehir Sigorta Acenteleri Dernegi Baskani Canan Özçamur Karatas, “Kariyer planlamasi yapan gençlerimizi sektör hakkinda bilgilendirdik” dedi.



“Kariyer planlamasi yapan gençlerimizi sektör hakkinda bilgilendirdik”

Verilen egitim konferansi hakkinda açiklama yapan Dernek Baskani Canan Özçamur Karatas, gençlerin sektör hakkinda bilgilendirildigini söyledi.

Egitim gören ögrencilerin önlerinde bankacilik ve sigortacilik olarak 2 seçenek bulundugunu ve sektör temsilcilerinin en dogru bilgiyi verebilecegini belirten Karatas, su ifadeleri kullandi:

“Afyon Kocatepe Üniversitesi Bankacilik ve Sigortacilik Bölümü’nde okuyan yaklasik 50 ögrenci bugün Eskisehir’e geldi. Gelen ögrencilerimiz bölümlerinde 3. ve 4. sinifta okuyorlar. Gençlerimiz artik mezun olmaya hazirlar ve bir kariyer planlamasi yapiyorlar. Yaptiklari bu kariyer planlamasinda sigortacilik bölümünü mü seçmek isteyecekler yoksa bankacilik bölümünü mü seçmek isteyecekler henüz karar verebilmis degiller. Kariyer planlamalarini nasil yapmak isteyecekleri konusunda üniversiteden bölüm baskanimiz Ahmet Bey dernegimizden ögrenciler için küçük bir toplanti yapilmasini rica etti. Biz de seve seve kabul ettik ve bu toplantiyi yapiyoruz. Gençlerimizi sigorta sirketlerindeki sigortacilik, acentelik ayagindaki karsilasabilecekleri durumlar karsisinda bilgilendiriyoruz.”
Kaynak: İHA