Kanlar Içinde Yolda Yatarken Bulundu

Orhangazi ilçesinde sabah saatlerinde yolda kanlar içinde yerde yatan kisiyi gören vatandaslar, durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Agir yarali olan sahis, hastaneye kaldirildi. Polis, yaralinin cadde üzerindeki bir apartmanda birlikte kaldigi yabanci uyruklu kisiyi, ifadesini almak için Emniyet Müdürlügüne götürdü.

Kanlar Içinde Yolda Yatarken Bulundu
Olay, sabah 07.00 siralarinda Arapzade Mahallesi Selvili Sokak tarafinda meydana geldi. Alinan bilgilere göre, cadde üzerinde kanlar içinde yerde yatan bir kisiyi gören vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen saglik ekipleri, isminin Orhan Demir (24) oldugu belirlenen sahsi, ilk müdahalenin ardindan Orhangazi Devlet Hastanesine sevk etti.

Düsme mi darp mi

Vatandaslar, sahsin cadde üzerindeki bir apartmanin besinci katindan yere düsmüs olabilecegini degerlendirirken, sahsin yolun ortasinda bulunmasinin ise düsme ihtimalini zayiflattigi belirlendi. Polis ekipleri, Kocaeli’den Orhangazi’ye geldigi belirlenen Orhan Demir’le cadde üzerindeki bir apartmanin besinci katinda ayni evde oldugu belirlenen 15 yaslarindaki yabanci uyruklu kisiyi, ifadesini almak üzere Emniyet Müdürlügüne götürdü.

Hayati tehlikesi sürüyor

Öte yandan, agir yarali olarak Orhangazi Devlet Hastanesine kaldirilan ve hayati tehlikesi bulundugu belirlenen Demir, buradaki ilk müdahalenin ardindan Bursa Sehir Hastanesine sevk edildi. Polis ve savcilik, olayla ilgili sorusturmasini sürdürüyor.
Kaynak: İHA