Izmir'deki Bitlis Tanitim Günleri'nde Tatvan Standina Yogun Ilgi

Izmir’de bu yil 5.’si düzenlenen Bitlis Tanitim Günleri’nde vatandaslar Tatvan standina yogun ilgi gösterdi.

Izmir'deki Bitlis Tanitim Günleri'nde Tatvan Standina Yogun Ilgi
Izmir Karsiyaka Bostanli Pazar Alani’nda açilisi yapilan ve 24 Ekim Pazartesi günü son bulacak Bitlis Tanitim Günlerinde Tatvan Belediyesi ve Tatvan Kaymakamligi standini binlerce kisi ziyaret etti. Vatandaslarin ve protokol üyelerinin yogun ilgi gösterdigi Bitlis Tanitim Günlerinde Belediye Baskani Mehmet Emin Geylani, bu tür organizasyonlarin Bitlis’in tanitiminda büyük katki saglayacagini söyleyerek memnuniyetini dile getirdi.

Baskan Geylani, "Pandemi dolayisiyla 2 yildir düzenlenmeyen Bitlis Tanitim Günleri sayesinde hem Izmir’deki Bitlisli hemserilerimizin memleket özlemini gidermis olacagiz hemde Izmirli vatandaslarimiza memleketimizi layikiyla tanitacagiz. Tanitim günlerini ziyaret edenler Bitlis’in kültürünü, yemeklerini, yerli mahsullerini ve hatta havasina bu fuar sayesinde kavusmus olacaklar. Hemsehrilerimizin bir nebzede olsa sila özlemini giderebildiysek ne mutlu bize" dedi.

Izmir’deki tanitim günleri 24 Ekim Pazartesi son bulacagini ifade eden Baskan Geylani, "Bu süre zarfinda Izmir ve yakin çevresinde yasayan Bitlisliler ile Izmir halki fuar alanini ziyaret ederek Bitlis’i daha yakindan tanima firsati yakalayacak. Tüm vatandaslarimizi dogunun incisi Tatvan standina bekliyoruz’ dedi.

Kaynak: İHA