Ayilar Köyün Içinde Otomobilin Isigiyla Süratle Kostu

Erzincan’da köy yoluna inen yavru ayilar ve anneleri otomobiliyle seyreden sürücü tarafindan cep telefonuyla görüntülenirken ayilar otomobilin isigiyla hizla kostu.

Ayilar Köyün Içinde Otomobilin Isigiyla Süratle Kostu
Erzincan’da merkeze bagli Kalecik köyünde yasayan Vural Gümüs gece saatlerinde otomobiliyle seyir halindeyken yola bir anda yavru ayilar çikti. Yavru ayi köyün içinde ki yolda otomobilin isigiyla bir süre kosup araziye dogru kaçti. Saskinlik içerisinde o anlari cep telefonu kamerasiyla kaydeden Gümüs yavru ayilarin annesini bulmak için köyde arabasiyla gezmeye basladi.

Daha sonra görüntüledigi yavru ayilarin annesini de bulan sürücü o anlari da kaydetmeyi basardi. Anne ayi da otomobilin isigiyla bir süre süratle kostuktan sonra bos tarla arazisinden daglik alana dogru giderek gözden kayboldu.

Cep telefonu kamerasiyla görüntülenen ayilarin hizla kosmasi ise izleyenleri hem sasirtti hem de gülümsetti. Görüntüleri kaydeden vatandas Vural Gümüs ise, “Önce yavru ayilari gördüm. Daha sonra annelerinin de yakinlarda oldugunu düsünerek aramaya basladim ve sonunda buldum. Ayilar bos tarlalari kullanarak daglik alana dogru kaçti. Gece oldugu için daha fazla görüntüleyemedim” dedi.

Kaynak: İHA