En Çok Atik Pil Toplayan Ögrencilere Hediye

Dulkadiroglu Belediyesi, Sifir Atik Projesi çerçevesinde, okullarda baslattigi kampanyada en çok atik pil toplayan ögrencilere hediyeler dagitti.

En Çok Atik Pil Toplayan Ögrencilere Hediye
Bu yilin en basarili okulu olan Kayabasi Ilkokulu, Yasar Gölcü Ilkokulu, Fatih Ilkokulu, Haci Osman Arikan Ilkokulu futbol, basketbol ve voleybol toplariyla ödüllendirildi. Dulkadiroglu Belediyesi ekipleri tarafindan hediyeler ögrencilere dagitildi.

Dulkadiroglu Belediye Baskani Necati Okay’da konuyla ilgili degerlendirmesinde, “Ilçemiz Sifir Atik projesine tam uyum saglamis ve bu yönde yogun bir çalisma yapmaktadir. Bu çalismalar içerisinde en önemli konu da gelecege yatirim yapmaktir. Gelecegimizin teminati çocuklarimizin çevre bilinciyle yetismesi adina çalismalar yapiyoruz. Bu çalismalardan bir tanesi de atik pil konusudur. Özellikle okullarda bu konuyu tesvik ediyoruz. Yogun bir sekilde atik pil toplayan okullarimiza da çesitli hediyeler veriyoruz. Ögrencilerimize bu gayretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Daha güzel bir çevre için onlarla el ele mücadele edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA