Bilecik'te 5 Bin Adet Sertifikali Ceviz Fidani Dagitildi
Bilecik’in Gölpazari ilçesinde üreticilere 5 bin adet sertifikali ceviz fidani dagitildi. Törende Tarim ve Orman Il Müdürü Necmettin Yoldas, “Köyden kente göçü engellemek ve gelir seviyesini yükseltmek için üreticilerimize her türlü destegi il müdürlügümüz olarak vermeye devam edecegiz" dedi.

Proje hakkinda bilgi veren Il Müdürü Yoldas, "Cevizin sahip oldugu ekonomik deger, muhafaza imkaninin kolayligi ve bakim ihtiyacinin sinirli olmasi nedeniyle ceviz yetistiriciligi potansiyelini artirmak istiyoruz. Köyden kente göçü engellemek ve gelir seviyesini yükseltmek için üreticilerimize her türlü destegi il müdürlügümüz olarak vermeye devam edecegiz" dedi.
Konusmanin ardindan Kaymakam Sahin ve Il Müdürü Yoldas, ceviz fidanlari bire birer üreticilere dagitildi. Üreticiler ise Il Müdürü Yoldas’a kendilerine sunulan imkanlardan dolayi tesekkür etti.
