Annesinin Ölümüne Neden Olan Genç Kiz Tutuklandi

Konya’da tartistigi annesini itekleyerek ölümüne neden olmaktan gözaltina alinan 24 yasindaki genç kiz, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Annesinin Ölümüne Neden Olan Genç Kiz Tutuklandi


Olay, saat 06.00 siralarinda merkez Selçuklu ilçesi Feritpasa Mahallesi Mürsitpinar Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Iddiaya göre, psikolojik sorunlari oldugu öne sürülen 24 yasindaki A.S., 61 yasindaki annesi Elife Sevinç ile gece saatlerinde tartismaya basladi.

Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine A.S., annesini itekleyerek evde düsmesine neden oldu. Yere düsen Elife Sevinç kafasini beton zemine çarparken, kavga sonrasi A.S. odasina gitti. Balkona çikan anne Elife Sevinç ise bayilarak yere yigildi. Sabah annesini balkonda yatar vaziyette gören A.S., durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Elife Sevinç’in hayatini kaybettigini belirledi. Ölümün süpheli olarak degerlendirilmesi üzerine Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri adreste inceleme yapti. Kadinin basindaki kanamayi fark ederek incelemelerini derinlestiren polis, alinan ifadeler dogrultusunda A.S.’nin annesi ile gece kavga etmesi sonucu itekledigini ve annesinin düstügünü tespit etti. Daha sonra Elife Sevinç’in ilerleyen saatlerde hayatini kaybettigi belirlendi. Gözaltina alinan A.S., emniyetteki islemleri tamamlandiktan sonra adliyeye sevk edildi. Süpheli çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA