Sakarya'da Ilginç Olay Açiklamasi Kiralik Verdigi Aracinin Uçuruma Yuvarlandigini 4 Gün Sonra Ögrendi

Sakarya’nin Serdivan ilçesinde bir sahis kiraladigi kamyonetle yaptigi kazayi 4 gün sonra mal sahibine bildirdi. Kamyonetin sahibi, kazayi yara almadan atlatan sahistan sikayetçi olurken, aracin uçtugu bölgeye ise AFAD, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Sakarya'da Ilginç Olay Açiklamasi Kiralik Verdigi Aracinin Uçuruma Yuvarlandigini 4 Gün Sonra Ögrendi
Ilginç olay, 30 Aralik Persembe günü Serdivan ilçesi Kirantepe mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çelebi Bülbül isimli vatandas sahibi oldugu kamyoneti Kasim ayinda Istanbul Maltepe’den, Sakarya’da esnaflik yapan bir vatandasa kiraladi. Kiraladigi kamyonet ile 30 Aralik Persembe günü Kirantepe mevkiine giden vatandasin içerisinde olmadigi esnada iddiaya göre araç, yaklasik 800 metrelik yükseklikten sarampole yuvarlandi. Olay, araci kiralayan kisinin, 4 gün sonra kamyonet sahibine haber vermesiyle ortaya çikti.

Kamyonet sahibi durumun haber verilmesi üzerine olayi polis ekiplerine bildirdi. Konunun bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, araç içerisinde herhangi bir kisinin olabilme ihtimaline karsi aracin devrildigi yere inerek çalisma baslatti. Aracin içerisinde kimsenin olmamasi teselli kaynagi olurken, kamyonet ise kullanilamayacak hale geldi. Kiraya verdigi kamyonetin, uçuruma yuvarlandigi haberini 4 gün sonra alan araç sahibi Çelebi Bülbül sikayetçi oldu.

“Ekmek teknesi veriyoruz, bu hale getiriyorlar”

Olayi anlatan kamyonetin sahibi Bülbül, “Kiraya aracimizi verdik, arkadas sag olsun buraya gelmis. 10’uncu ayda kiraya verdik araci. Kirasi devam ederken Persembe günü kazayi yapmis ama bize bugün haber verdi. Sahisla beraber de geldik buraya, arabaya kadar inemedik biz. Ekmek teknesi veriyoruz, bu hale getiriyorlar, buna canim sikiliyor” dedi.

Kaynak: İHA