Polisten Kaçan Alkollü Sürücü Ortaligi Birbirine Katti

Adana’da polisin ‘dur’ ihtarina uymayan alkollü otomobil sürücüsü kaçmaya basladi. Trafik kurallarini hiçe sayan sürücü kilometrelerce ters yönden giderek kaçmaya devam etti. 20 kilometrelik kovalamaca sonucunda kaçan otomobilin önü kesilerek durduruldu. Sürücü ve araçta bulunan bir kisi gözaltina alindi.

Polisten Kaçan Alkollü Sürücü Ortaligi Birbirine Katti
Alinan bilgiye göre, Seyhan ilçesi Bülent Angin Bulvari’nda devriye görevi yapan polis ekipleri, 34 ESJ 770 plakali otomobile ‘dur’ ihtarinda bulundu. Ihtara uymayan ismi ögrenilmeyen otomobil sürücüsü hizla kaçmaya basladi.

Süpheli araci kovalayan polis ekibinin, telsiz anonslariyla durumu bölgedeki diger ekiplere bildirdi. Ekipler süpheli aracin gelebilecegi kavsaklari ve sokaklari kapatarak önlem aldi.

Otomobil sürücü ters yöne girerek kaçmaya devam etti. Ters yönde kilometrelerce ilerleyen süpheli izini kaybettirmek için Çukurova ilçesi Kurttepe Mahallesi ara sokaklarina girdi. Ara sokaklarda da polis pesini birakmayinca bu seferde ana cadde üzerine çikarak kaçmaya devam etti.

Yaklasik 20 kilometre süren kovalamanin ardindan Kurttepe Caddesi’ne ilerledigi sirada önü ve arkasi kesilerek durduruldu.

Alkollü oldugu için kaçtigi ögrenilen sürücü ve araç içerisinde bulunan bir kisi gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA