Celal Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren yakalandı mı?

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun abisi Celal Yazıcıoğlu'nun cenazeyi teslim alması gündeme geldi. Peki Celal Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren yakalandı mı?

Celal Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren yakalandı mı?
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti iki gündür en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Korkunç cinayetle ilgili gelişmeler gelmeye devam ederken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren yakalandı mı sorusu gündemden düşmüyor. Yeşilköy'de ortağı olduğu balıkçı restorantında 7 kurşunla öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu olay yerine gelen sağlık ekipleriyle birlikte hastaneye kaldırılmıştı. Ancak çok fazla kan kaybettiği için ünlü avukat kurtarılamadı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan abisi Celal Mahmuryazıcıoğlu tarafından alındı. Rize'de toprağa verilecek olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili 'Celal Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren yakalandı mı?' soruları çok fazla araştırılıyor.

Celal Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?

Celal Mahmutyazıcıoğlu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun abisidir. Celal Mahmutyazıcıoğlu, korkunç bir cinayete kurban giden abisi Şafak Yazıcıoğlu'nun cenazesini otopsi sonrası teslim aldı. Celal Mahmutyazıcıoğlu ailesi ile birlikte, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun defin işlemleri için Rize'ye gitti.

Celal Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren yakalandı mı?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Öldüren Yakalandı Mı?

Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili yazılı açıklama yaptı. açıklamada Olayın bazı detayları da ortaya çıktı. Açıklamada, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Gökhan Karakan arasında 65 bin lira alacak meselesi olduğu ortaya çıktı. Suphi Malgaz'ın açıklamasında Gökhan Karakan ve 1 milyon 480 bin lira satılık gayrimenkul, aynı gayrimenkulün sahibi 1 milyon Gökhan Karakan 600 bin liraya sattıktan sonra 100 bin lira daha istediğini söyledi. Alacak yüzünden tartışan ikiliden Gökhan Karakan'ın Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit ettiği ortaya çıktı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili olarak iki kişi tutuklandı. Kimliği tespit edilen 3 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.