Atasehir'de Arkadaslarin Hirsizlik Kavgasinda Yumruklar Havada Uçustu

Atasehir’de bir sahis, ayni araçta seyahat ettigi sirada kendisinin esyalarini çaldigini iddia ettigi arkadasiyla bir kafede bulustu. Taraflar, kafenin ortasinda kavgaya tutustu. Sandalye, masa ve yumruklarin havada uçustugu kavga güvenlik kamerasina yansidi.

Atasehir'de Arkadaslarin Hirsizlik Kavgasinda Yumruklar Havada Uçustu
Olay geçtigimiz günlerde Atasehir’de bir kafede meydana geldi. Iddiaya göre, otomobilini tamir eden genç, araçtaki arkadasi tarafindan soyuldu. 2 telefonu ve cüzdani çalinmasiyla suçladigi arkadasi ile bir kafede bulustu. Isletme sahibi ise taraflar arasinda arabuluculuk yapiyordu. Telefonlari çalinan genç kafeye geldiginde arkadasina sarilip masaya oturdu. Sol tarafinda bulunan ve hirsizlikla suçladigi arkadasina ise tokat atti. Hirsizlikla suçlanan kisinin agabeyi de kafeye geldi. Hirsizlik gerekçesiyle baslayan sözlü tartisma kavgaya dönüstü. Yumruklu, tekmeli kavga anlari güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Kafede ise maddi hasar olustu. Öte yandan kavga eden gençlerin birbirinden sikayetçi olmadigi ögrenildi.

Kavga anlari kamerada

Kameraya yansiya görüntülerde arkadaslari tarafindan soyuldugunu iddia eden genç, kafeye giriyor ve arkadasina sarilip masaya oturdugu sirada sol tarafinda hirsizlikla suçladigi arkadasina ise tokat attigi görülüyor. Kafe sahibi ortaligi yatistirmaya çalissa da hirsizlikla suçlanan gencin agabeyi araya girince sözlü tartisma iyice kizisiyor ve kavgaya dönüsüyor.
Kaynak: İHA