Vali Yerlikaya Açiklamasi 'Kimse Disarida Kalmasin! Misafir Edelim'

Istanbul Valisi Ali Yerlikaya’nin talimatiyla 39 ilçede baslatilan “Kimse Disarida Kalmasin! Misafir Edelim” projesi devam ediyor. Sokakta yasayan vatandaslarin olumsuz hava sartlarindan korunmasi için Kaymakamliklar ile Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakiflari tarafindan yürütülen çalisma sürdürülüyor.

Vali Yerlikaya Açiklamasi 'Kimse Disarida Kalmasin! Misafir Edelim'


Istanbul Valisi Ali Yerlikaya’nin talimatlariyla “Kimse Disarida Kalmasin! Misafir Edelim” projesi sürdürülüyor. Proje kapsaminda, 39 ilçede evsiz durumda bulunan vatandaslar anlasmali otellerde ve tek kisilik odalarda misafir ediliyor. Giyim, yemek, barinma vb. ihtiyaçlari karsilanan vatandaslarin, gerekli hallerde uzmanlar tarafindan psikolojik destek sunuluyor. Öte yandan valilik, evsiz vatandaslari görenlerin en yakin polis-jandarma karakoluna bildirilmesini beklediklerini kaydetti.

Vali Yerlikaya sosyal medya hesabinda ise, “Kiymetli hemsehrilerim, Istanbul’da kar yagisi basladi.

Hava çok soguk, sokakta kalan evsiz vatandaslarimizi lütfen 155 Polis Imdat Hatti’na bildirelim. Her yil oldugu gibi biz de onlari hemen sicak bir odaya yerlestirelim #KimseDisaridaKalmasin” paylasiminda bulundu.
Kaynak: İHA