Ejder Meyvesi Bahçesi Buz Tuttu, Üretici Buz Sarkitindan Mikrofon Yapti

Ejder meyvesi yatirimi yapan Mustafa Akçoban bahçesi buz tutunca kendi haberini çekti. Muhabir gibi bahçesini telefonda izleyicilere aktaran Akçoban, buz sarkitindan mikrofon yapti. O anlar ilginç görüntüler olusturdu.

Ejder Meyvesi Bahçesi Buz Tuttu, Üretici Buz Sarkitindan Mikrofon Yapti


Kozan’in Acarmantas mahallesinde ejder meyvesi üretimi yapan Mustafa Akçoban’in ejder meyvesi bahçesi ilçede yasanan don olayindan etkilendi. Üretici Mustafa Akçoban, donan ejder meyvelerinden aldigi buz sarkitindan mikrofon yaparak yasadiklarini muhabir gibi aktardi.

Kozan’a bagli Acarmantas mahallesinde ejder meyvesi üretimi yapan Mustafa Akçoban, dün aksam yasanan don olayinda yatirimi olan ejder meyveleri donarak dallarinda buz sarkitlari olustu. Bahçede gece tedbir almasina karsin sabah bahçesine geldiginde ürünlerinde buz sarkitlarini gören Mustafa Akçoban yasadiklarini muhabir gibi buz sarkitindan yaptigi mikrofon ile aktarmaya basladi.



Ejder meyveleri arasinda cep telefonu ile çekim yapan Mustafa Akçoban buzul çaginda gibiyiz diyerek “Sevgili seyirciler Acarmantas köyündeyiz. Dün gece yasanan ’don’ olayindan sonra bahçemizi ziyaret edelim dedik. Sabah geldik. Bir milyon önce buzul çaginda oldugumuzu gördük. Su anda ejder meyvesi bahçesi içindeyiz. . Gördüklerimize inanamadik. 1 metre, 45 santimetre sarkitlari olusmus. Sanirim bu dünyaya ait degil sanirim. Burasi dünyaya ait degil. Uzaylilar gelmis sanirim” dedigi anlar an ve an kaydedildi.

Kaynak: İHA