Fatih'te Kavga Eden Yabanci Uyruklu Sahislar Binanin Bodrumunda Yangin Çikartti Açiklamasi 1'I Agir 4 Yarali

Fatih’te yabanci uyruklu sahislar kavga ettikten sonra 5 katli binanin bodrum katinda yangin çikartti. Çikan yangin sonucu bir kisi camdan bina bosluguna atlarken üç kisi de dumandan etkilendi. Ekipler yanginin çikmasina sebep olan sahislari bulmak için çalisma baslatti.

Fatih'te Kavga Eden Yabanci Uyruklu Sahislar Binanin Bodrumunda Yangin Çikartti Açiklamasi 1'I Agir 4 Yarali
Yangin, saat 23.30 siralarinda Fatih Molla Gürani Mahallesi Kazgani Sadi Cami sokaktaki 5 katli binanin bodrum katinda çikti. Iddiaya 5 katli binan Bodrum katinda yabanci uyruklu olduklari ögrenilen sahislar arasinda bilinemeyen sebepten dolayi kavga çikti. Kavganin ardindan binanin bodrum katinda taraflardan birisi kullanilmayan malzemelerle yangin çikartip olay yerinden hizla uzaklasti. Dumanlarin yükselmesinin ardindan 3. Katta oturan yabanci uyruklu bir kisi kendini camdan asagiya atarken üç kisi de dumandan etkilendi. Olayi gören çevredeki vatandaslar durumu itfaiye, polis ve ambulans ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken itfaiye ekipleri ise yangini söndürmek için çalisma baslatti. Kisa sürede söndürülen yangin sonrasi, yaralanan 4 kisi ambulans ile hastaneye kaldirildi. Ekipler yanginin çikmasina sebep olan kisileri yakalamak için çalisma baslatti.

Olay aninda olay yerinde olan Serhat Bulut: “Binanin bodrumunda yabanci uyruklu sahislar haplanmislar herhalde. Daha sonra kendi aralarinda kavga etmisler. Kavga sonucu biri asagiyi atese vermis. Ondan sonra bütün binayi duman sardi. Biz de komsularimiza yardim edelim dedik iki kisiyi çikarttik. Daha sonra da otoparkin arkasindan bir ses geldi hemen buraya geldik. Yabanci uyruklu bir kisi yanginin vermis oldugu panikle kendini camdan asagiya atmis. Ayaklarinda ve belinde kiriklar oldugunu söylediler saglikçi arkadaslar. Sonra da götürdüler” seklinde konustu
Kaynak: İHA