IHA Muhabiri Metin Tek'e Basari Plaketi Verildi

Hakkari Gazeteciler Cemiyetinin hazirladigi ‘10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’ programi kapsaminda Ihlas Haber Ajansi Yüksekova Muhabiri Metin Tek’e basari plaketi verildi.

IHA Muhabiri Metin Tek'e Basari Plaketi Verildi
10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle Hakkari Gazeteciler Cemiyeti tarafindan program düzenledi.

Bir otelde yapilan programa, Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakis, Esendere Belde Belediyesi Baskani Dirbaz Büyüksu, STK temsilcileri, avukatlar, is adamlari, kanaat önderleri ve gazeteciler katildi.

Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan program, Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik’in gazetecilere hediyeler vermesiyle devam etti. Daha sonra Hakkari Gazeteciler Cemiyeti tarafindan gazeteciler ve idarecilere plaket verildi.

Programda Ihlas haber Ajansi Yüksekova Muhabiri Metin Tek basta olmak üzere Esendere Belde Belediyesi Baskani Dirbaz Büyüksu, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Vedat Çogaç, Yüksekova Halkin Sesi Gazetesi Sahibi Ali Yigit, Yüksekova Haber Gazetesi Sahibi Necip Çapraz, Yüksekova Gündem Sahibi Musa Düzenci ve program sunucusu Nevzat Alter’e basari plaketi verildi.

Program, verilen yemek ve müzik ziyafeti ile son buldu.
Kaynak: İHA