Yilbasi Gecesi 904 Emniyet Personeli Görev Aldi

Yilbasi gecesi Nevsehir merkezde 537 personel, 72 ekip ile 7 ilçede 367 personel 22 ekip ile toplamda 904 personel, 94 ekip ve 1 detektör, 1 bomba arama köpegi görev yapti.

Yilbasi Gecesi 904 Emniyet Personeli Görev Aldi


Yilbasi gecesi Nevsehir’de gerçeklesebilecek her türlü terör olaylarina ve asayise müessir olaylara önceden müdahale edebilmek, halkin can ve mal güvenligini saglamak, genel güvenlik ve asayisin temini açisindan, salginla mücadeleyi akamete ugratmamak adina emniyet personeli hazir bulundu. Yilbasinda, Nevsehir merkezinde 537 personel, 72 ekip ile, 7 ilçede 367 personel, 22 ekip ile toplamda 904 personel, 94 ekip ve 1 detektör 1 bomba arama köpegi görev yapti.

“Vali denetlemeleri yerinde inceledi”

Nevsehir Valisi Inci Sezer Becel’de yilbasi gecesi görev basinda olan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti. Ilk olarak Kale Sehit Ismail Arslan Polis Merkezi’ni ziyaret eden Vali Becel daha sonra Göreme kasabasindaki Jandarma Asayis Noktasi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Denetlemeler hakkinda bilgi alan Nevsehir Valisi Inci Sezer Becel, daha sonra 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan Polis Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.

Vali yeni yil mesajini telsiz anonsuyla yayinladi.

112 Acil Çagri Merkezi’ni ve Emniyet Müdürlügü Haber Merkezi’ni ziyaret eden Vali Inci Sezer Becel telsizle tüm emniyet mensuplarinin yeni yilini kutladi.
Kaynak: İHA