Adana'da Kavga Ettigi Kardesini Öldüren Ve Babasini Yaralayip Kaçan Süpheli Yakalandi

Adliyeye sevk edilen zanli tutuklandi.

Adana'nin merkez Seyhan ilçesinde, kavga ettigi kardesini pompali tüfekle öldürüp, babasini da tüfegin dipçigiyle basina vurarak yaraladigi öne sürülen süpheli tutuklandi.

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ekipleri, Gülbahçesi Mahallesi'nde, dün evlerinde kavga ettigi kardesi Cihat Ö'yü (27) pompali tüfekle ates ederek öldürüp, babasi Abdul Vahap Ö'yü (66) de tüfegin dipçigiyle basina vurarak yaraladiktan sonra kaçan zanli Kahraman Ö'nün (38), ayni mahallede bulundugunu belirledi.

Ekipler, süpheliyi sokakta kiyafet degistirmeye çalisirken görüp pesine düstü. Kahraman Ö, kovalamaca sonucu yakalanarak emniyete götürüldü.

Zanlinin, ifadesinde, birlikte alkol aldigi kardesiyle aralarinda tartisma çiktigini, kardesinin alt kata inerek eline biçak almasiyla kendisinin de pompali tüfegi aldigini ve bu sirada çikan kavgada olayin yasandigini söyledigi iddia edildi.

Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheli, çikarildigi nöbetçi sulh ceza hakimligince tutuklandi.

Gülbahçesi Mahallesi'nde, dün Kahraman Ö'nün tartistigi kardesi Cihat Ö'yü pompali tüfekle ates ederek öldürüp, babasi Abdul Vahap Ö'yü de tüfegin dipçigiyle vurarak yaraladiktan sonra kaçtigi ileri sürülmüstü. Polis ekipleri, zanliyi yakalamak için çalisma baslatmisti.
Kaynak: AA