Haber Arşivi

Yanlis Ameliyat Sonucu Doktoru Intihar Eden O Kadin Konustu

Yalova’da 7 yil önce yanlis ameliyat sonucu vicdan azabindan intihar eden doktorun, böbreklerini biraktigi hastasi Seher Uygun ilk kez konustu. Seher Uygun, "Ben hakkimi helal etmiyorum. Asla da etmem" diye konustu.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:30:17

Türkeli Ve Ayancik'taki Ögrencilere Yardim Eli

Ankara Sinop Ili ve Ilçeleri Dernegi (ASILDER) tarafindan 11 Agustos’ta meydana gelen Türkeli ve Ayancik’taki sel felaketi nedeniyle "O Çocuklar da Bizim" sloganiyla baslatilan yardim kampanyasi kapsaminda toplanan maddi yardimlarla ögrenciler sevindirildi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:28:47

Büyüksehir Belediye Erzurumspor-Adanaspor Maçinin Ardindan

Büyüksehir Belediye Erzurumspor Yardimci Antrenörü Mehmet Simsek:'Bu ligde gerçekten kolay maç yok. Kazandigimiz için çok mutluyuz' Adanaspor Teknik Direktörü Yilmaz Akbasli:'Bizim kaçirdigimiz golün akabinde ona benzer bir pozisyonun bizim kalemizde olmasi yani kendi kalemize atmamiz takimin motivasyonunu bozdu'

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:28:17

Bakan Koca grafik paylaştı! Dünyada 7. ülkeyiz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, doz sayısında dünyada 7. ülkede Türkiye'nin olduğu grafiği paylaştı.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:26:47

CHP'li Büyüksehir Belediye Baskanlarindan Ortak Bildirge

Cumhuriyet Halk Partili Büyüksehir Belediye Baskanlari Bulusmasi’nin 13.’sü Hatay’da gerçeklesti.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:25:47

Serdar Ortaç, 'Adana'yi Mutlu Edeyim Diye Besiktas'i Kizdirdim'

Besiktas-Adana Demirspor maçinin ardindan söyledigi sözlerle gündeme gelen ünlü sarkici Serdar Ortaç, bir kez daha özür diledi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:24:18

Antalyaspor-Yeni Malatyaspor Maçinin Ardindan

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal:'Bugün kazandik ve futbolcularimizin kendilerine olan güveni artti. Haftaya da kazanip umarim güveni daha da arttiririz' 'Türk futbolunun geldigi nokta ortada. Iflas ettik. Bu iflasin sonucunda sonuç odakli degil sonuçlara odakli davranmak gerekiyor' '(Taraftarla maç sonu görüsmesi) Barisma falan yok ya. Küs degiliz ki. Küs oldugun zaman barisirsin. Çok basite indirgememek lazim. Benim kariyerim, yaptiklarim belli' Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Irfan Buz:'Genel anlamda böyle bir skoru hak ettigimizi düsünmüyorum. Farkli bir galibiyet alabilirdik. Çok üzgünüz'

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:23:47

ABD-Texas Sinirinda Yaklasik 15 Bin Göçmenin Kaçak Yasadigi Kamp Bosaltildi

ABD-Meksika sinirinda yaklasik 15 bin göçmenin kaçak bir sekilde yasadigi Del Rio-Ciudad Acuna Uluslararasi Köprüsü altindaki kamp bosaltildi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:22:47

Izlanda'da Seçime Giren 10 Partiden 9'Unun Meclise Girmesi Bekleniyor

Genel seçimler için halkin sandik basina gittigi yaklasik 371 bin nüfuslu Izlanda'da, 10 partiden 9'unun meclise girmesi bekleniyor.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:21:18

Burdur Bucak'taki Orman Yangini Kismen Kontrol Altinda

Burdur’un Bucak ilçesinde ormanlik alanda çikan orman yangini kismen kontrol altina alindi. Yangina ekiplerin havadan karadan müdahalesi devam ediyor.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:19:49

Ersun Yanal Açiklamasi 'Bu Galibiyetle Takimin Kendine Olan Güveni Artti'

FT Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Yeni Malatyaspor galibiyetiyle takimin kendine olan güveninin daha da arttigini belirterek, "Önümüzdeki haftada sahamizda oynayacagiz. O maçi da kazanip güveni daha da arttiracagiz" dedi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:19:48

Ögrenciler Ve Ögretmenler Pozitif Çikti, Okul Kapatildi

Kars’in Kagizman ilçesindeki Anadolu Imam Hatip Lisesi’nde ögrenci ve ögretmenlerin Covid-19 testlerinin pozitif çikmasinin ardindan okul kapatilarak uzaktan egitim sistemine geçildi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:19:47

Cumhurbaskani Erdogan, Darülaceze'deki Açilis Ve Tanitim Töreninde Konustu Açiklamasi (3)

'Son günlerde üniversite ögrencileriyle alakali maalesef çok çirkin bir kampanya sürdürülüyor. Ülkemizde iktidara geldigimizden bu yana yurt kapasitelerini hiçbir dönemde olmadigi kadariyla tirmandiran, neredeyse 1 milyona yakin yurt kapasitesine sahip olan bir iktidariz ve bunu görmeden maalesef yalan yanlis, hiç ilgisi, alakasi olmayan kisileri güya banklarin üzerine yatirarak 'Türkiye'de su anda yurt yokmus' diye bu tür böyle yalan yanlis kampanyalar sürdürülüyor. Yalan söylüyorsunuz. Hayatiniz yalan' 'Özellikle aile kurumuna büyük önem veriyoruz. Yaslilara, çocuklara, engellilere, kadinlara verdigimiz destegin gerisinde aile kurumunu güçlü bir sekilde ayakta tutma hedefidir. Insallah hep birlikte büyük ve güçlü Türkiye'yi insa ederek 84 milyonun tamamini güvenli, huzurlu, müreffeh bir ülkede yasayan mutlu bireyler haline getirecegiz'

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:17:46

Bakan Derya Yanik, Darülaceze'deki Açilis Ve Tanitim Töreninde Konustu Açiklamasi

'Bizler, sahip oldugumuz degerlerimizi korumak, yasatmak ve yeni nesillere ulastirmak için bütün imkanlarimizi seferber ediyoruz. Bu çabanin en kiymetli sonuçlarindan biri de bugün Darülaceze bünyesinde halkimizin hizmetine sunacagimiz yurt ve kültürel tesisimizdir. Darülaceze, yaslilarimiza hürmetin, çocuklarimiza merhametin simgesi haline gelmis göz bebegi bir kurulusumuzdur. Ülkemizde sosyal hizmet anlayisinin beslendigi en degerli mihmandar kurumlardan biridir' 'Biz yüzyillardir inancimizin ve kültürümüzün bir parçasi olarak, yaratilani seven, koruyan ve ihya eden bir hizmet anlayisiyla hareket ediyoruz. Bizim çalismalarimizdaki temel amacimiz, ülkemizdeki bütün vatandaslarimizin, kadin erkek, gençyasli, çocukyetiskin herkesin ayni huzur ve mutlulukla yasamasini saglamaktir. Bu yaklasim, genis kitalara ve kültürlere hakim olan Osmanli medeniyetinde nasilsa ayni canliligiyla bugün de devam etmektedir' 'Yaslilara yönelik hizmetlerde temel basliklar, dünya çapinda benimsenen ve yayginlastirilan 'aktif ve saglikli yaslanma' çerçevesinde belirlenmektedir. Yaslilara verilen degerin göstergesi olarak, aktif ve saglikli yaslanmanin desteklenmesi ve yasli haklarinin güçlendirilmesi amaciyla '2023 Aktif Yaslanma Vizyon Belgesi' hazirlanmistir'

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:17:17

Izmir'de Kalacak Yeri Olmayan 328 Ögrenci, Misafirhanelere Yerlestirildi

Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, kentte kalacak yeri olmayan 328 üniversite ögrencisinin yurt, misafirhane ve otellere yerlestirildigini bildirdi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:13:47

Taliban, Insan Kaçirma Suçlamasiyla Öldürülen 4 Kisinin Cesedini Meydanda Asti

Taliban, Afganistan’in batisindaki Herat vilayetinde, insan kaçirma suçlamasiyla öldürülen 4 kisinin cesedini, ibret olsun diye meydanda asti.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:13:17

Trabzonspor'dan, Eski Baskanlardan Sadri Sener Için 'Geçmis Olsun' Mesaji

Trabzonspor Kulübü, by-pass ameliyati geçiren eski baskanlardan Sadri Sener için "geçmis olsun" mesaji yayimladi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:08:16

Hatayspor, Fenerbahçe Maçinin Hazirliklarini Tamamladi

Atakas Hatayspor, Süper Lig'in 7. haftasinda yarin sahasinda Fenerbahçe ile oynayacagi maçin hazirliklarini tamamladi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:06:18

Sanliurfa'da Farkindalik Için Pedal Çevirdiler

Avrupa Spor Haftasi etkinlikleri kapsaminda Sanliurfa’da düzenlenen bisiklet turu renkli görüntülere sahne oldu.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:06:17

Antalya'da Dubleks Ev Çikan Yanginda Küle Döndü

Antalya’nin Akseki ilçesinde çikan yanginda dubleks bir ev yanarak küle döndü.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:04:48

Zonguldak'ta Düzenlenen Türkiye Ferdi Boks Sampiyonasi Sona Erdi

Zonguldak'in ev sahipligi yaptigi Türkiye Ferdi Boks Sampiyonasi tamamlandi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:04:47

Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Hiç Kimsenin Kendisini Sahipsiz Hissetmeyecegi Bir Sistem Kurduk'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Darülaceze Yurt ve Kültürel Tesis Açilisi ve Darülaceze Sosyal Hizmet Sehri Tanitim Töreni’nde yaptigi konusmada, “Türkiye’nin en yaygin ve en etkin sosyal destek politikalarini hayata geçirmek suretiyle hiç kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyecegi bir sistem kurduk” dedi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:03:16

Kiev Yunus Emre Enstitüsünde Çocuklar Için Türkçe Atölyesi Kuruldu

Ukrayna'nin baskenti Kiev'de Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) çocuklar için Türkçe Atölyesi basladi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:02:46

Artvin'in Yusufeli Ilçesindeki Boga Güresleri Ilgi Gördü

Artvin'in Yusufeli ilçesinde ilk kez düzenlenen "Taskiran Köyü Boga Güresleri Festivali" basladi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:01:17

Aydin'da Otomobilinde Uyusturucu Bulunan Kisi Tutuklandi

Aydin'in Germencik ilçesinde uyusturucu ticareti yapmaktan tutuklu bulundugu cezaevinden izinli çikan hükümlü, otomobilinde uyusturucu bulunmasi üzerine gözaltina alindi.

25 Eylül 2021 Cumartesi   19:00:46

 1  2  ...  6  7  8  ...  43  44