Türkeli Ve Ayancik'taki Ögrencilere Yardim Eli

Ankara Sinop Ili ve Ilçeleri Dernegi (ASILDER) tarafindan 11 Agustos’ta meydana gelen Türkeli ve Ayancik’taki sel felaketi nedeniyle "O Çocuklar da Bizim" sloganiyla baslatilan yardim kampanyasi kapsaminda toplanan maddi yardimlarla ögrenciler sevindirildi.

Türkeli Ve Ayancik'taki Ögrencilere Yardim Eli
Ankara Sinop Ili ve Ilçeleri Dernegi (ASILDER) tarafindan 11 Agustos’ta meydana gelen Türkeli ve Ayancik’taki sel felaketi nedeniyle yardim kampanyasi baslatilmisti.

Dernek tarafindan baslatilan kampanya ile toplanan yardimlarla, önce Ayancik ve köylerinde sel felaketinden etkilenen 31 ögrencinin okul kiyafetleri ve ayakkabilari temin edilerek ailelerine ulastirildi. Sonrasinda, Türkeli Gazi Mustafa Kemal Yatili Bölge Okulunda selden etkilenen 30 ögrencinin ayakkabilari dahil bütün kiyafetleri temin edilerek, Ilçe Milli Egitim Müdürü Recep Anar’in destegi ile ögrencilere ulastirildi.

Ankara Sinop Ili ve Ilçeleri Dernegi (ASILDER) Baskani Kenan Güllü, "Mahsun ve üzgün yüzlerde bir tebessüm olusturulmasinda bizlere maddi-manevi destek olan yardimsever insanlara, bütün dostlarimiza, kamu çalisanlarina ayri ayri ASILDER ve Sinoplular Federasyonu adina tesekkürlerimi sunuyorum. Daha önce de bir çok defa söyledigim gibi, Allah, ne Ülkemize, ne de baska bir ülkeye bu tür felaketleri bir daha yasatmasin insallah" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA