Babasinin Silahla Yaraladigi Husumetlisini 42 Gün Sonra Da Oglu Biçakladi

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir sahis, 42 gün önce babasinin silahla yaraladigi kisiyi sokak ortasinda biçakladi. Agir yaralanan sahis hastaneye kaldirilirken, gözaltina alinan zanli ise tutuklandi.

Babasinin Silahla Yaraladigi Husumetlisini 42 Gün Sonra Da Oglu Biçakladi
Olay, dün aksam Körfez Haci Osman Mahallesi Bagdat Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, özel halk otobüsü sürücüsü Adem Y. ile aralarinda husumet bulunan Emre A. (36) caddede karsilasti. Adem Y. ile Emre A. arasinda çikan tartisma kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda Emre A., cebinden çikarttigi biçakla Adem Y.’yi yaraladi. Agir yaralanan Adem Y., olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan Derince Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Olay yerinden kaçan Emre A. ise polis ekipleri tarafindan kisa süre sonra yakalanarak gözaltina alindi. Emniyetteki islemleri tamamlanan sahis, Körfez Adliyesine sevk edildi. Hakim karsisina çikartilan sahis, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Biçaklanan vatandas 41 gün önce silahli saldiriya ugramis

Adem Y.’nin 8 Agustos’ta da soför olarak çalistigi otobüsten inerek durak bahçesinde oturmak istedigi sirada Emre A.’nin babasi Cemalettin A. (52) ve yegeni Y.A. (28) tarafindan kursun yagmuruna tutuldugu ögrenildi. Yaralanan Adem Y.(nin daha sonra sahislar tarafindan darp edildigi, ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildigi belirlendi. Olayin ardindan inceleme baslatan polis ekiplerinin silahli saldirgan Cemalettin A. ve Y.A.’yi gözaltina aldigi ve iki zanlinin tutuklanarak cezaevine gönderildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA