Pasabahçe Magazalari, Erenköy Deneyim Magazasi'ni Sanal Tur Ile Dijitale Tasidi

Ev ve yasam alanlari için birçok fikir ve öneri sunan Pasabahçe Magazalari, alisveris keyfine keyif katan, müsteri deneyimine yeni bir soluk getiren ve Bagdat Caddesi Erenköy’de açilan ilk deneyim magazasini 360 derece sanal tur ile dijitale tasidi.

Pasabahçe açiklamasina göre, söz konusu projeyle Pasabahçe Magazalari müsterileri Erenköy magazasinda sanal bir gezinti yapabiliyor, reyonlari ve ürünleri inceleyebiliyor, magazaya gitmeden oradaymis hissini yasayabiliyor. Ilgilendikleri ürünlerin fiyatini ve özelliklerini detayli bir sekilde görüntüleyebilen ziyaretçiler begendikleri ürünleri sepete atarak alisverislerini Pasabahçe Magazalari e-magazasi üzerinden tamamlayabiliyor. Pasabahçe Magazalari sanal tur projesi ile tüm ürünleri inceleyebilen müsteriler begendikleri seçili ürünleri e-magaza üzerinden satin alabiliyor. Projenin devreye alindigi tarihten bu yana geçen 2 aylik sürede yaklasik 20 bin kisi sanal tur ile Erenköy magazasini gezdi ve alisveris keyfini yasadi.

Pasabahçe Magazalari’nin, Türkiye’deki magazacilik anlayisina yeni bir soluk getiren ve dijital yeniliklerle gelistirilen deneyim magazasinda ürünler, ilham verici trend alanlarinda sunularak müsterilerin kolaylikla seçim yapabilmesine imkan saglaniyor. Teknolojik alt yapisi, zengin ürün gami ve görsel düzenlemesi ile dikkati çekecek ve müsterilerin taleplerine karsilik verecek sekilde tasarlanan deneyim magazasini 360 derece sanal magaza turu ile dijitale aktaran Pasabahçe Magazalari, çok daha fazla kisinin bu deneyimi yasamasina olanak sagiyor.

360 Derece Sanal Magaza Turu'na "https://www.pasabahcemagazalari.com/pasabahce-magazalari-sanal-tur" internet adresinden ulasiliyor.

Kaynak: AA