GÜNCELLEME 2- Anadolu Otoyolu'nda Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Bolu'da üç tir ve bir kamyonun karistigi kazada otoyolun Istanbul istikameti kaza yapan araçlarin kaldirilmasinin ardindan ulasima açildiYOLUN ULASIMA AÇILMASI EKLENDI.

Anadolu Otoyolu Bolu kesimindeki zincirleme trafik kazasinda 1 kisi hayatini kaybetti, 1 kisi yaralandi.

Alinan bilgiye göre, otoyolun Istanbul istikametinde seyreden Kaya Yazicioglu yönetimindeki 06 BYC 271 plakali kamyon, Çaydurt mevkisinde freni bosalinca O.Y. yönetimindeki 08 K 7120 plakali tira, ardindan da H.B'nin kullandigi 27 PM 820 plakali tira çarpti. Bu araç da önünde seyreden M.K. yönetimindeki 06 GD 4773 plakali tirla çarpisti.

Ihbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis, itfaiye, jandarma, polis ve kara yollari ekipleri sevk edildi.

Saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde kamyon soförü Yazicioglu'nun yasamini yitirdigi belirlendi. Kazada hafif yaralanan tir soförü H.B. ise Bolu Köroglu Devlet Hastanesine kaldirildi.

Devrilen tirda bulunan misirlar ile kamyonda bulunan topragin yola savruldugu kaza nedeniyle otoyolun Istanbul istikameti ulasima kapandi.

Bu yöndeki araçlar Yeniçaga Kavsagi'ndan D-100 kara yoluna yönlendirildi. Tirlardan birinin bariyerleri asarak geçtigi Ankara yönünde de trafik tek seritten saglandi.

Kilometrelerce araç kuyrugunun olustugu kaza bölgesinde kaza yapan araçlarin olay yerinden kaldirilmasinin ardindan yol ulasima açildi.
Kaynak: AA