Sultanbeyli'de Geri Dönüsüm Alaninda Çikan Yangin Kontrol Altina Alindi

Istanbul Sultanbeyli Ilçe Emniyet Müdürlügü’nün arka sokaginda geri dönüstürülmek üzere toplanan küvet atiklarinda çikan yangin kontrol altina alindi. Yangin nedeniyle bir kisi dumandan etkilenirken, yanginin süpheli bir sahis tarafindan çikarildigi iddia edildi.

Sultanbeyli'de Geri Dönüsüm Alaninda Çikan Yangin Kontrol Altina Alindi
Yangin, aksam saatlerinde Sultanbeyli Ilçe Emniyet Müdürlügü’nün arka sokaginda geri dönüstürülmek üzere toplanan küvet atiklari arasinda meydana geldi. Yanginin Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne yakin olmasi büyük panige neden oldu. Küvet atiklarindan dumanlarin yükselmesiyle baslayan yanginin haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida polis, saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi. Itfaiye ekiplerinin çalismalarinin ardindan yangin kisa sürede kontrol altina alinirken 1 kisi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen vatandasa saglik ekipleri müdahale ederken polis ekipleri olayla ilgili çalisma baslatti.

Öte yandan görgü taniklari tarafindan yanginin süpheli bir sahsin attigi yanici cisimle çiktigi iddia edildi.

Yanginin görgü tanigi Ismail Kayaoglu, “Karsidan havai fisek tarzi iki tane cisim atiliyor. Ve fabrikanin deposuna düsüyor gördügünüz üzere. Fabrikanin deposuna düstükten sonra hemen saniyeler içerisinde alevlere teslim oluyor. O sirada hemen itfaiye aradim ama inanilmaz derecede hemen çogaldi. 16.20 siralarinda oldu. Ve yangin o sekilde olustu. Atan kisiler kaçtilar. Zaten uzaktan gördügüm için teyit de edemedim kisileri” dedi.

Kaynak: İHA