Baskentte Eski Esini Silahla Öldüren Kisi Intihara Tesebbüs Etti

Zanli, 4 yasindaki kizini ve eski esinin birlikte yasadigini iddia ettigi kisiyi de yaraladi.

Ankara'nin Mamak ilçesinde bir kisi bosandigi esini silahla vurarak öldürdü, 4 yasindaki kizinin da arasinda bulundugu 2 kisiyi yaralayarak, intihara tesebbüs etti.

Iddiaya göre, kaynakçilik yapan S.Ö. (38), Gülseren Mahallesi Elmali Caddesi'nde oturdugu binanin karsisindaki TOKI 4. Etap konutlarinda yasayan eski esi Ebru Yüksel (33) ile birlikte yasadigi öne sürülen Mustafa D. (32) ve 4 yasindaki kizi E.I.Ö. ile karsilasti.

Bir süre yaya olarak takip ettigi Yüksel ve Mustafa D'yi sitenin girisinde durduran S.Ö, daha sonra tartismaya basladi. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine S.Ö, Yüksel ile Mustafa D'ye silahla ates etti.

Bu sirada seken kursunlardan birinin isabet etmesi sonucu S.Ö'nün kizi E.I.Ö. de yaralandi. S.Ö. ayni silahla basina ates ederek intihara tesebbüsünde bulundu.

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi.

112 Acil Servis ekipleri, vücuduna çok sayida kursun isabet ettigi belirlenen Yüksel'e olay yerinde kalp masaji yaparak hayata döndürmeye çalisti.

Ambulanslarla Ankara Hastanesi'ne kaldirilan yaralilardan Ebru Yüksel yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Yaralanan Mustafa D. ile E.I.Ö'nün hayati tehlikelerinin bulunmadigi ögrenildi.

Diskapi Yildirim Beyazit Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirilan S.Ö'nün ise saglik durumunun ciddiyetini korudugu belirtildi.
Kaynak: AA