Uzun Bir Aradan Sonra Kocatepe'de Cemaatle Sabah Namazi Kilindi

Ankara’dan hareket eden ve 2023 dakikada Büyük Taaruz’un basladigi Afyonkarahisar’in Kocatepe beldesine ulasan 99 genç burada yöre halki ile birlikte sabah namazi kildi. Vatandaslar uzun bir aradan sonra Kocatepe’de cemaatle namaz kilmanin mutlulugunu yasadi.

Uzun Bir Aradan Sonra Kocatepe'de Cemaatle Sabah Namazi Kilindi
Büyük Taarruz ve Zafer Haftasi kutlamalari kapsaminda Ankara’dan 99 gençle hareket eden Zafer Treni 2023 dakikalik yolculugun sonunda Büyük Taaruz’un basladigi Afyonkarahisar’a ulasti. Gençler tren yolculugunun ardindan otobüsler ile Kocatepe’ye çikti. Afyonkarahisar Vali Yardimcisi Mehmet Keklik ve protokol üyelerinin de eslik ettigi gençler sabah namazini yöre halki ile birlikte Büyük Taarruz’un basladigi Kocatepe’de kildi. Yöre halkindan alinan bilgilerde Kocatepe’de cemaatle birlikte sabah namazinin uzun yillardir kilinmadigi ve bunun aradan geçen yillarda bir ilk oldugu belirtildi.

Sabah namazini kilan vatandaslar ile birlikte Kocatepe’yi görmeye gelen gençler çok mutlu ve heyecanli olduklarini ifade ettiler.

Öte yandan, namazin ardindan vatandaslara Ikmal ve Garnizon Komutanligi’nda görevli bir subay tarafindan taarruzun nasil basladigi ile ilgili bir sunum yapildi. Vatandaslara ayrica çorba ikraminda da bulunuldu.
Kaynak: İHA