Çorum'da Silahli Kavga Açiklamasi 4 Yarali

Çorum’da iki grup arasinda çikan silahli kavgada bir kahvehanenin bahçesinde oturan dört kisi yaralandi.

Çorum'da Silahli Kavga Açiklamasi 4 Yarali


Olay, Ulukavak Mahallesinde meydana geldi. Iddialara göre, Varinli caddesi üzerinde iki grup arasinda henüz bilinmeyen nedenle tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine bir kisi yaninda bulunan tüfekle ates açti. Açilan ates sonucu o sirada cadde üzerinde bulunan kahvehanenin bahçesinde oturan 4 kisi vücutlarina isabet eden saçmalarla yaralandi. Saçmalar bir araca da isabet etti. Ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi.

Yaralilardan F.K, F.Ç, K.K. ve C.Ö, saglik görevlilerinin olay yerinde yaptigi ilk müdahalenin ardindan ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Öte yandan olayin ardindan gazetecilere bir açiklama yapan görgü tanigi gazetecilere yaptigi açiklamada, “Biz kahvenin önünde sohbet ediyorduk. Silah sesi geldi. Sonrasinda herkes kaçismaya basladi.

4 kisi vuruldu. Kahveye dogru silah atildi ama olayi gerçeklestirenleri görmedik. Söylediklerine göre ilerde kavga edenler varmis. Sonra 3 el ates sesi duyduk. Ne oldugunu bizde bilmiyoruz” dedi.

Polis, olayin ardindan kaçan zanlilarin yakalanmasi için çalisma baslatti. Hastaneye kaldirilan yaralilarin hayati tehlikelerinin bulunmadigi ögrenildi.
Kaynak: İHA