Agri'da 30 Agustos Zafer Bayrami Kutlandi

Agri’da 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99. yil dönümü düzenlenen törenle kutlandi.

Agri'da 30 Agustos Zafer Bayrami Kutlandi
Agri’da, Cumhuriyet’in kurulusunun 99. yil dönümünde30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari, Abide Meydani’nda bulunan Atatürk Aniti’na çelenk sunulmasi ile basladi.

Çelenk sunumunun ardindan saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile Türk bayragi göndere çekildi.

Kutlama programi Agri Valiliginde düzenlenen Tebrikat Töreni ile sürdü. Vali Dr. Osman Varol tarafindan gerçeklestirilen törene Il Protokol Üyeleri, gaziler ve sehit aileleri katildi.

Agri Adalet Sarayi önünde süren kutlama programi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in mesajinin okunmasi ile sürdü. Ardindan Vali Dr. Osman Varol, törene katilan protokol üyelerinin, vatandaslarin ve tören birliklerinin bayramini kutladi. Halk oyunlari gösterisi ile devam eden kutlama programi askeri birliklerin geçit töreninin ardindan sona erdi.

Törene Vali Dr. Osman Varol’un yani sira 12 Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Piyade Albay Yasar Aydin, Belediye Baskan V. Nesim Zengin, Vali Yardimcilari, Il Jandarma Komutani V. Albay Bilal Saridogan, Il Emniyet Müdürü Nihat Özen, kamu kurum ve kuruluslari ile sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, gaziler, sehit aileleri ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA