Hirsizlik Suçundan Gözaltina Alinan 2 Süpheli Tutuklandi

Manisa’nin Kula ilçesinde evden hirsizlik süphesiyle yakalanan ve gözaltina alinan 3 sahistan ikisi, çikarildiklari mahkemece tutuklanarak Salihli Kapali Cezaevine gönderildi. Öte yandan, tutuklanan iki süpheli, olaydan 3 gün önce farkli bir adreste meydana gelen evden hirsizlik olayini da kendilerinin isledigini itiraf etti.

Hirsizlik Suçundan Gözaltina Alinan 2 Süpheli Tutuklandi
Kula’da geçtigimiz günlerde bir evden LCD televizyon ile elektrik süpürgesi çalindigi ihbarini alan Kula Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, bahse konu bölgeye operasyon düzenledi.

Bölgede 2 görgü taniginin ifadesine göre T.Ç.’ye ait evden bir adet LCD televizyon ile bir adet elektrikli süpürge alarak 2 kisinin bölgeden uzaklastigi bilgisini alan emniyet güçleri, bölgede yaptigi genis çapli sorusturmada süpheli sahislardan birinin emniyet güçlerince bilinen H.K. (22) isimli sahis oldugu ve suçu Ö.T. (27) isimli sahisla birlikte isledigini tespit etti. Sahislarin yaninda ayrica, I.T. (31) isimli sahsa ait araçla bölgeye geldikleri tespit edilip, I.T. de yakalanarak gözaltina alindi. I.T. emniyetteki islemlerinin ardindan adli kontrol sarti ile serbest birakilirken, diger iki süpheli ise islemlerin ardindan mahkemeye sevk edildi. Bugün Kula Adliyesi’nde hakim karsisina çikan H.K ve Ö.T. tutuklanarak Salihli Kapali Cezaevine gönderildi.

Öte yandan, tutuklanan iki sahsin, 16 Agustos günü Seyitali Mahallesi Sabuncukuyu mevkiinde meydana gelen evden hirsizlik olayini da kendilerinin isledigini itiraf ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA