Güngören'de Bakir Atölyesine Giren Hirsizlar 200 Bin TL Degerinde Bakir Çaldi

Güngören’deki bir bakir ham madde dükkanina giren hirsizlar çevredeki vatandaslarin tepki göstermesine aldiris etmeden 200 bin lira degerindeki bakiri çalarak kaçti. Hirsizlar ’polis çagiriyorum’ diyen vatandasa ise piskin bir sekilde, ‘Çagir abla bir sey olmaz’ diyerek cevap verirken, hirsizlik anlari kameraya yansidi.

Güngören'de Bakir Atölyesine Giren Hirsizlar 200 Bin TL Degerinde Bakir Çaldi
Olay, geçen hafta Persembe günü sabah saat 05.30 siralarinda Güngören Sanayi Mahallesi Oguzhan Sokak’ta yasandi. Edinilen bilgiye göre, bakir ham madde dükkanina hafif ticari araç ile gelen hirsizlar dükkanin 5 kilidini kirarak kapisini açti ve içeriden yaklasik 1 buçuk ton bakir çaldi. Çalinan bakirlarin degerinin 200 bin lira oldugu ögrenildi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri hirsizlarin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Hirsizlarin rahatligi pes dedirtti

Dükkandan gelen sesler üzerine balkona çikan vatandaslarin hirsizlara, ‘Polisi aradim geliyorlar’ demesi üzerine hirsizlar piskin bir sekilde, ‘Bir sey olmaz abla ya’ diyerek cevap vermesi pes dedirtti. O anlar bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

“7 yillik emegin 15 saniyede gitmesi gibi bir sey oluyor”

Is yeri sahibinin kardesi Cihat Birdemir, "Dükkan sahibinin kardesiyim. Saat 5 buçuk 6 civariydi sabah namazindan sonra. Komsular görmüs hirsizlarin siyah bir arabayla geldigi, 3-4 kisinin dükkanimizi soydugu görülmüs. 5 kilit olmasina ragmen çok rahat tavirla soyduklari komsular tarafindan görülmüs. Bu kadar rahat takilmalari gerçekten çok dikkat çekici. Hatta bir komsumuz orada çagirdim polis geliyor demesi üzerine ‘çagir abla bir sey olmaz’ demesi. Içeride bakir hammaddesi bulunuyor. Yaklasik 2 ton civari bu da 200 bin liraya tekabül ediyor. 7 yillik emegin 15 saniyede gitmesi gibi bir sey oluyor. Umarim hirsizlar da malimiz da bulunur” seklinde konustu.

Kaynak: İHA