BUÜ'de Ögrenciler Için 'Çagri Merkezi'

Kurulacak çagri merkezi ile ögrencilerin birimler ile daha hizli, etkin ve çözüm odakli iletisim kurmasi saglanacak.

BUÜ'de Ögrenciler Için 'Çagri Merkezi'
’Ögrenci Dostu Üniversite’ slogani dogrultusunda Bursa Uludag Üniversitesi çesitli uygulamalari ile diger üniversitelerden farklilasmaya devam ediyor. Bursa Uludag Üniversitesi Ögrenci Isleri Daire Baskanligi ile Orhaneli Meslek Yüksekokulu Çagri Merkezi Hizmetleri Programi isbirligi kapsaminda, Program Baskani Ögr. Gör. Ercan Koçoglu’nun yazilimini yaptigi bir Çagri Merkezi sistemi olusturuldu. Üniversite bünyesinde farkli fakülte, enstitü ve meslek yüksekokullari ögrencilerinin ilgili birimler ile daha hizli, etkin ve çözüm odakli iletisim kurabilmesi hedefiyle kurulan çagri merkezine, ’Ögrenci Iletisim Merkezi’ ismi verildi.

Deneme sürecinin ardindan ’Ögrenci Iletisim Merkezi’ ögrencilerin hizmetine sunulacak.

Teknik altyapi çalismalarinin bitmesiyle Ögr. Gör. Ercan Koçoglu tarafindan merkezde görev yapacak personele uygulanan egitim çalismasinin ilkine BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kilavuz, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Irfan Kiristioglu ve MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Çagatan Taskin da katildi.

Konuyla ilgili açiklama yapan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kilavuz, “Üniversitemiz için yeni iyilestirmeler ve gelistirmeler yapmaya devam ediyoruz. Çalismasini yaptigimiz bu proje esasen ögrencilerin en çok sikayet ettikleri konulardan birine çözüm getirecek. Bu merkez ile ögrencilerimizin merak ettikleri sorulara telefonla en hizli sekilde cevap bulmalari saglanacak. Kullandigimiz yazilimin üniversitemiz akademisyenlerinden Ögr. Gör. Ercan Koçoglu tarafindan gelistirilmis olmasi da bizim için ayri bir önem tasiyor. Kendine yeten bir üniversite olmayi önemsiyoruz. Ögrenci Iletisim Merkezimizin kurulmasinda emegi olan herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA