Ambar Yangini Merakli Vatandaslara Maske Ve Sosyal Mesafeyi Unutturdu

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde iki katli müstakil bir evin ambar kisminda baslayan yangin panige neden oldu. Ambarda bulunan bin 500 adet saman balyasi kullanilamaz hale gelirken, maske ve sosyal mesafesi unutan onlarca vatandas, çalismalari merakli gözlerle izledi.

Ambar Yangini Merakli Vatandaslara Maske Ve Sosyal Mesafeyi Unutturdu
Edinilen bilgiye göre, Düziçi ilçesi Ellek Beldesi Becenek Mahallesi’nde Ramazan Deliyusufoglu’na ait iki katli müstakil evin alt katinda bulunan ambarda, iddiaya göre, pencere korkulugu takildigi esnada kaynak kivilcimindan dolayi yangin çikti. Ambarda bulunan saman balyalarindan çikan dumanlari fark eden ev sahipleri durumu itfaiyeye bildirdi. Kisa sürede olay yerine gelen ekipler, yangini kontrol altina alirken, bin 500 adet saman balyasi ise kullanilmaz hale geldi. Yanginin eve siçramamasi büyük bir facianin önüne geçerken itfaiye ekipleri sogutma çalismasi yapti.

Ambardan yükselen dumanlari fark eden mahalle sakinleri de olay yerine akin etti. Itfaiye ekiplerinin çalismalarini merakla gözlerle izleyen onlarca vatandas maske ve sosyal mesafeye görmezden gelirken çikan dumanlara aldiris etmeden de saatlerce söndürme ve sogutma çalismalarini izlediler.
Kaynak: İHA