Kusadasi'nin Yenilenen Çarsilarina Turistler Ilgi Gösteriyor

Kusadasi’nda, kademeli normallesmenin 3’üncü etabinin baslamasiyla birlikte Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Kusadasi Belediyesi is birliginde yenilenen turistik çarsilar eski hareketli günlerine kavustu. Saat kisitlamasi olmaksizin müsteri kabulüne baslayan kafe ve restoranlar, kenti ziyaret eden yerli ve yabanci turistlerin akinina ugruyor.

Kusadasi'nin Yenilenen Çarsilarina Turistler Ilgi Gösteriyor


Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Kusadasi Belediyesi is birliginde tüm alt ve üst yapi sorunlari çözülen kentin turistik çarsilari yenilenen yüzüyle çok begeniliyor. Yagmur suyu, içme suyu, internet ve elektrik hatlari tümüyle yenilenen çarsilarda uygulanan çevre düzenleme ve peyzaj çalismalari ise bölgeye estetik bir görünüm kazandiriyor. 1 Temmuz’da baslayan kademeli normallesmenin 3’üncü etabi ile birlikte saat kisitlamasi olmaksizin müsteri kabulüne baslayan çarsi esnafi ise yenileme çalismalarindan oldukça memnun.

Yaklasik 11 senedir Kusadasi’nda esnaflik yapan Hüseyin Türker, “Normallesme süreciyle birlikte Kusadasi’nda turizm sezonunun etkilerini hissetmeye basladik. Islerimiz yoluna girmeye basladi.

Daha güzel olacagina inaniyoruz. Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Kusadasi Belediyesi’nin çarsilarimizda yürüttügü yenileme çalismalarini basarili buluyoruz. Cadde ve sokaklarimiz çok güzel oldu. Gelen turistler de degisimin farkinda. Çok olumlu tepkiler aliyor. Bu güzel çalismanin turizme etkisi büyük olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA