Konya Büyüksehir'den Cihanbeyli'ye 19 Kilometre Daha Mahalle Yolu

Konya’nin 31 ilçesinde mahalle yolu yatirimlarini sürdüren Konya Büyüksehir Belediyesi, Cihanbeyli’ye bagli Yapali Mahallesi ile Bozdag mevki arasindaki 13 kilometrelik yolu tamamlarken, 3 kilometrelik Çatak-Kandil ve 3 kilometrelik Hodoglu mahalle yollarinda çalismalarini sürdürüyor.

Konya Büyüksehir'den Cihanbeyli'ye 19 Kilometre Daha Mahalle Yolu
Konya Büyüksehir Belediyesi, 2021 yili yatirim programi kapsaminda ilçelerdeki ve mahallerdeki yol yapim çalismalarini yogun olarak sürdürüyor. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Türkiye’nin 42 bin kilometrekareyle en büyük cografyasina sahip sehri olan Konya’da, sorumluluk sahasindaki mahalle yollarinda kaliteyi ve konforu artirmak amaciyla çalistiklarini söyledi.

Bu yil 31 ilçede 400 kilometre mahalle yolu yapacaklarini kaydeden Baskan Altay, “Bu kapsamda Cihanbeyli ilçemize bagli Yapali Mahallesi ile Bozdag mevki arasindaki 13 kilometrelik yolu tamamlayarak hizmete açtik. Ayrica Cihanbeyli Çatak ve Kandil Mahalleri arasindaki 3 kilometrelik yol ile Hodoglu Mahallesinde yine 3 kilometrelik yolda ekiplerimiz çalismalarini sürdürüyor. Cihanbeyli’ye kazandiracagimiz 19 kilometrelik yolun maliyeti 6 milyon lirayi buluyor. Ilçemize ve sehrimize hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA