Istanbul'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi Süpheli Sahis 74 Yasinda Cihaza Bagli Çikti

Istanbul’da uyusturucu tacirlerine yönelik 10 ilçede es zamanli operasyon baslatildi. Operasyon düzenlenen adreslerden birinde süpheli sahis 74 yasinda solunum cihazina bagli çikti.

Istanbul'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi Süpheli Sahis 74 Yasinda Cihaza Bagli Çikti
Istanbul Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri 10 ilçede uyusturucu tacirlerine yönelik es zamanli operasyon baslatti. Operasyon kapsaminda çok sayida adres didik didik arandi. Operasyon düzenlenen adreslerden biri de Sariyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Güley Sokak’taki bir gecekondu oldu. Adrese baskin yapan ekipler kapi girisinde çok sayida nöbetçi köpek ile karsilasti. Istanbul Veterinerlik Müdürlügü’nden köpeklerin kontrol altina alinmasi ve saldirmasinin önüne geçmek için destek alindi.

Polis ekipleri adrese girerek inceleme baslatirken evin çevresi ve sokakta süpheli adresi görüntüleyen çok sayida güvenlik kamerasi oldugu görüldü.

Adreste gözalti karari bulunan 74 yasindaki M.B’nin ise solunum cihazina bagli olarak yasadigi ögrenildi. Olayla ilgili gözalti ve yakalama kararinin uygulanmasi için savciliga basvurulurken operasyonlarla ilgili çalismalarin devam ettigi belirtildi.
Kaynak: İHA