Altindag'da 3 Bin Çocuga Ücretsiz Yüzme Kursu Verilecek

Altindag Belediyesi’nin ücretsiz olarak verdigi yüzme kurslarina 3 bin çocuk basvurdu. Iki dönem halinde verilecek yüzme kurslarinda dersler basladi.

Altindag'da 3 Bin Çocuga Ücretsiz Yüzme Kursu Verilecek
Altindagli çocuklar, 6-14 yas arasi çocuklar için açilan ücretsiz yüzme kurslarina büyük ilgi gösterdi. Altindagli çocuklarin yüzme kurslarina gösterdigi ilginin çok sevindirici oldugunu söyleyen Altindag Belediye Baskani Asim Balci ise, “Altindag’da ikamet eden çocuklarimiz için yüzme kurslari basladi.

Çocuklarimiz büyük ilgi gösterdi. Çok yogun bir talep aldik. Yaklasik 3 bin çocugumuz basvurdu. Altindagli çocuklarimiza gösterdikleri büyük ilgi için çok tesekkür ediyorum. Bu ilgiyi karsiliksiz birakmamak için Altindag’a daha fazla havuz yapacagiz insallah” dedi.



Çocuklar kurstan ücretsiz yararlanabilecek

Tüm kurslarin ücretsiz oldugunu vurgulayan Baskan Balci, "Yeni açtigimiz Battalgazi ve Feridun Çelik yüzme havuzlarimizda da egitim verilmeye baslandi. Çocuklarimiz su anda; Ali Ersoy, Gültepe, Karapürçek, Battalgazi, Feridun Çelik Mavi Vatan yüzme havuzlarimizda egitime görüyor. Yüzme kurslarimizin kapsamini daha da genisletecegiz. Bu ilgiyi karsiliksiz birakmayacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA