Eyüp Sultan'da Kuzenler Arasindaki Kavga Kanli Bitti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali

Eyüp Sultan’da daha önceden aralarinda husumet oldugu ögrenilen 3 kuzen gece saatlerinde sokak ortasinda kavga etti. Kavga sonunda birbirini kursun yagmuruna tutan kuzenlerden 2’si hayatini kaybederken 1 kuzen de yaralanarak hastaneye kaldirildi. Olayla ilgili genis çapli inceleme baslatildi.

Eyüp Sultan'da Kuzenler Arasindaki Kavga Kanli Bitti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali
Olay, saat 00.00 siralarinda Eyüp Sultan Karadolap Mahallesi Sengüzel Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre daha önceden aralarinda husumet oldugu ögrenilen teyze çocuklari sokak üzerinde karsilasti. Sokak üzerinde kavga teyze çocuklari, tartismanin büyümesi üzerine birbirini kursun yagmuruna tuttu.

Sokak ortasinda kanli çatisma yasandi,

Kardes olan Cahit Mumcu ve erkek kardesi Cevdet Mumcu teyze çocuklari oldugu ögrenilen Ali Mumcu ile karsilikli silahli çatismaya girdi. Çatisma sonunda 3 kuzen olay yerinde yaralandi. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, yerde yatan yaralilara ilk müdahaleyi gerçeklestirdikten sonra ambulans ile çevredeki hastanelere kaldirdi.

2 kardes kuzeni tarafindan öldürüldü

Gaziosmanpasa Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan Cahit ve Cevdet Mumcu kardesler, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatlarini kaybetti. Kuzenlerini kursun yagmuruna tutan Ali Mumcu’nun da yarali halde Sultangazi Haseki Egitim ve Arastirma Hastanesine giderek teslim oldugu ögrenildi.

Yasanan çatisma sonucunda sokakta çok sayida bos kovanin oldugu görüldü.

Çatisma nedeniyle çevrede bulunan araçlarda da hasar meydana geldi. Olayla ilgili genis çapli inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA