Ümraniye'de Üzerinde Is Makinesi Tasiyan Tir Elektrik Tellerini Kopardi

Ümraniye’de üzerinde is makinesi tasiyan tir önce bir marketin reklam amaçli astigi bayraklari kopardi. Daha sonra ise yol üzerinde bulunan elektrik hatlarini kopardi. Yasanan olayda iki elektrik diregi yerinden çikarak yola devrildi.

Ümraniye'de Üzerinde Is Makinesi Tasiyan Tir Elektrik Tellerini Kopardi
Olay, 23.30 siralarinda Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Yesildere Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, 34 VR 8377 plakali tir, caddede seyir halinde ilerlerken tirin üzerinde bulunan is makinesi bir marketin reklam amaçli astigi bayraklara takildi. Bayraklari fark edemeyen tir sürücüsü yoluna devam etti. Yaklasik 100 metre ilerleyen tir sürücüsü sokak üzerinde bulunan elektrik hattini boydan boya kopardi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine Itfaiye, polis ve Elektrik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken olay yerine gelen elektrik ekipleri, kopan teller nedeniyle mahalledeki elektrigi kesti.

Devrilen elektrik direklerinde yangin çikti

Kopan elektrik telleri nedeniyle kisa süreli yangin çikti. Tir sürücüsü kamu malina zarar vermek suçundan ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kopan teller nedeniyle mahalle karanliga büründü

Kopan teller ve devrilen elektrik direkleri nedeniyle bölgede elektrik kesintisi yasandi. Ekipler, kopan teller nedeniyle elektrigin kesildigi bölgede hasari gidermek için çalisma baslatti.

Mahalle sakini Furgut Aktas," Evin arkasinda çay içiyorduk. Bir ses geldi. Sese gelip baktigimizda kamyon ipleri, elektrik hatlarini koparmis. Soför durmustu zaten Alt tarafta bulunan direklerde yangin çikti. Allah korudu kimse yoktu. Elektrik hatlarini kopardi direkleri devirdi. Elektrikler gitti. baska bir sey oldu mu bilmiyorum . Asagi taraflarda maddi hasar oldu mu bilmiyorum. bizim burada arabalar vardi ama herhangi bir maddi hasar olmadi simdilik böyle biliyorum dedi.

"
Kaynak: İHA