Memleket Partisi Genel Baskani Ince, Yalova'da Partisinin Il Ve Merkez Ilçe Binasini Açti

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, Yalova'da partisinin il ve merkez ilçe baskanligi binasinin açilisini yapti.

Ince, Cumhuriyet Caddesi'ndeki il baskanligi binasi önünde partililere hitaben yaptigi konusmada, 19. il binasini açtiklarini belirtti.

Partilerinin en iyi alternatif oldugunu savunan Ince, vatandaslari partiye katilmaya davet etti.

Ince, partilerine geleceklerin belirledikleri alti parolaya uymak durumunda oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Memleket Partisine geldiginde yapamayacaklarini söyleyeyim. Atatürk'ü tartisamazsin bizim partimizde, Atatürk'ü tartistirmayiz. Terörün her türlüsünü kinayacaksin, 'Benim teröristim.' demeyeceksin. Dogaya ve çevreye saygili olacaksin. Çocuk istismarini yüksek sesle kinayacaksin. Siyasetten rant elde etmeyeceksin, siyasete millete hizmet etmek için gireceksin. En önemlisi de bu partide ayirimcilik yapamazsin. Türk, Kürt, Alevi, Sünni, kadin erkek ayirimi yapamazsin."

Binlerce Suriyelinin bayrami geçirmek için ülkesine gittigini hatirlatan Ince, kendilerinin Suriyelileri bayrama gider gibi evlerine gönderecegini söyledi.

Konusmasinin ardindan partisinin il ve merkez ilçe baskanligi binasinin açilisini yapan Ince, daha sonra partililerle Istanbul Caddesi'nde yürüdü. Ince, yürüyüs sirasinda is yerleri ve binalardaki vatandaslari selamladi.

Kaynak: AA