Soma'daki Dehset Anlarina Iliskin Yeni Görüntüler Ortaya Çikti

Manisa’nin Soma ilçesinde bosanma asamasindaki esinden siddet gören kadinla ilgili olarak yeni görüntüler ortaya çikti. Görüntülerde esine siddet uygulayan T.Ç.’nin çevredekiler tarafindan linç edilmek istendigi görülüyor.

Soma'daki Dehset Anlarina Iliskin Yeni Görüntüler Ortaya Çikti
Manisa’nin Soma ilçesinde yasayan Turgay Ç., bosanma asamasinda oldugu esi Imran Ç.’yi bir kafede bulusmaya çagirarak hem çocugunu görmek hem de bosanma davasiyla ilgili konusmak istedigini söyledi.

Ilçeye bagli Atatürk Caddesi üzerinde kafede bulusan çift bir süre sonra tartismaya basladi.

Tartisma sirasinda sandalyesinden kalkan Turgay Ç., masada bulunan su bardagini Imran Ç.’nin basinda kirdi, ardindan meyve biçagiyla 5 yerinden yaralayip, darbetti. Bu sirada arka masadan oturan Ismail Sen (65) ve arkadasi Zuhal Yurttas (46), yardima kosup, öfkeli kocaya müdahale etti. Sen ve Yurttas, çaresizce kendini korumaya çalisan Imran Ç.’ye yapilan saldiriyi engellemeye çalisti. Sen ve Yurttas saldirgan koca ile uzun süre bogustu. Y

Yasanan dehset anlarina iliskin yeni görüntüler de ortaya çikti. Olayin ardindan kaçmaya çalisan Turgay Ç.’nin kafeteryanin sahibi Murat Ince tarafindan yakalanip, yere yatirildigi, bu sirada müsterilerden bazilari ile olayi duyup gelen çevre esnafin saldirgani tekmeledigi görüldü.

Kaynak: İHA