Bartin Dernekler Federasyonundan Rektör Uzun'a Ziyaret

Bartin Dernekler Federasyonu (BARFED) Baskani Mehmet Yilmaz ve beraberindekiler Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Bartin Dernekler Federasyonundan Rektör Uzun'a Ziyaret
Ziyarette, Bartin Dernekler Federasyonu (BARFED) Baskani Mehmet Yilmaz, Baskan Yardimcisi Osman Kagitçi ve Bartinli is insani Ramazan Çeliker yer aldi.

Ziyaretten duydugu mutlulugu dile getiren Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Bartin Üniversitesi’nin bulundugu yerden baslayarak ülkemizin gelisimine katki sunma hedefleri bulunmaktadir. Bu siarla 70’den fazla ülkeden ögrencilerimiz basta olmak üzere tüm bilesenlerimizle durmadan çalisiyoruz. Hedefimiz iç ve dis paydaslarimizin tamamiyla etkin bir is birliginde bulunmak ve ortak akli harekete geçirerek yaptigimiz çalismalarla deger üretmektir. Bu düsüncelerle nazik ilgileri için BARFED Baskani Mehmet Yilmaz’a, Baskan Yardimcisi Osman Kagitçi’ya ve is insani Ramazan Çeliker’e tesekkür ediyorum” dedi.

Yakin ilgileri dolayisiyla Rektör Uzun’a tesekkür eden Yilmaz ise Bartin Üniversitesindeki çalismalari ilgiyle takip ettiklerini belirterek gurur duyulacak basarilarin Bartin’in marka degerini arttirdigi ve gelisimine deger kattiginin altini çizdi.
Kaynak: İHA