Ögrenciler Futbol Turnuvasinda Ter Döküyor

Aydin Efeler Gazipasa Ortaokulu’nda bütün siniflarin katilimiyla gerçeklesen siniflar arasi futbol turnuvasi basladi.

Ögrenciler Futbol Turnuvasinda Ter Döküyor
22 Haziran 2021 Sali günü baslayan ve iki hafta boyunca devam edecek olan turnuvada her kademedeki ögrenciler kendi yas gruplari ile eleme usulü maçlar gerçeklestirecek ve müsabakalarin bitimiyle birlikte de Cuma günü dereceye giren takimlar için kupa ve madalya töreni düzenlenecek.

Okulun spor salonunda düzenlenen ve ögrencilerin yogun ilgi göstererek istirak ettikleri müsabakalarin birinci günü, Okul Müdürü Nadir Coskun tarafindan gerçeklestirilen baslama vurusu ile birlikte start aldi. Müsabakalara katilan sporculara destek vermek için tribünlere kosan sinif arkadaslari da coskuyla müsabakalari izledi.

Düzenlenen turnuva ile ilgili bir degerlendirme yapan Okul Müdürü Nadir Coskun “Pandemi sebebiyle çok uzun bir süredir derslerin online olarak gerçeklesmesinin ardindan Bakanligimizin karari ile birlikte velilerimizin izni dogrultusunda ögrencilerimiz uzun bir süre sonra yeniden arkadaslari ve ögretmenleri ile yüz yüze egitime baslayabilmenin heyecani içindeler. Tabi ögretmenlerimiz de ayni sekilde. Onlar da ögrencilerine olan özlemlerini giderebilme firsati buldular. 18 Haziran’da da onlari dijital ortamda karneleri ile bulusturduk. Yine bakanligimizin almis oldugu karar itibariyle dileyen velilerimiz 2 Temmuz’a kadar çocuklarini okula gönderebilecekler. Biz de bunu firsat bilerek neredeyse bütün sene boyunca birbirlerinden ayri kalmak zorunda kalan ögrencilerimizin gerek sosyal bir etkinlik gerçeklestirebilmelerini saglamak ve gerekse de spor yapabilmelerine imkân taniyabilmek adina böyle bir etkinlik gerçeklestirmeyi düsündük” dedi.

Kaynak: İHA