Bahçeli Açiklamasi'inaniyorum Ki, Kürt Kökenli Kardeslerim Oynanan Oyuna Ve Kurulan Tuzaga Düsmeyeceklerdir'

Bahçeli:"Toplumsal huzur ve iç baris ortamimizi sabote etmek isteyen karanlik emeller bu defa Izmir’de sahneye çikmistir. Türkiye’nin karismasini; etnik, ideolojik ve siyasi fay hatlarinin kirilarak fitne depremlerinin olusmasini hedefleyen iç ve dis provokasyonlar devreye alinmistir."

Bahçeli Açiklamasi'inaniyorum Ki, Kürt Kökenli Kardeslerim Oynanan Oyuna Ve Kurulan Tuzaga Düsmeyeceklerdir'
"Saldiri gerçeklestikten hemen sonra, elinde tuttugu silahi ve bozkurt isaretiyle fotograflari servis edilen saldirganin kararlilikla üstüne gidilmeli, bag ve baglantilari, irtibat ve iliski aglari hiçbir tavsamaya meydan vermeden arastirilmali ve açiga çikarilmalidir."

"Inaniyorum ki, Kürt kökenli kardeslerim oynanan oyuna ve kurulan tuzaga düsmeyeceklerdir"

"HDP binasina saldiri emri verenler, kapali devre faaliyet içinde olanlar, alacakaranlik ortamdan nemalananlar, el ovusturanlar, eylemin rotasini çizenler, kamçilanan toplumsal gerginligi kirilma noktasina kadar bükmeyi amaçlayanlar tespit, teshir ve tecziye edilmelidir" dedi.

-IHA-
Kaynak: İHA