Kuaföre Saldiri Olayinda Gelin Ve Damat Tarafi Ilk Kez Konustu

Gaziantep’te kuaföre saldirdigi iddia edilen gelin tarafi konustu. Gelin tarafi, olayin iddia edildigi gibi 100 TL için olmadigini ve erkeklerin kuaför çalisani kadinlara saldirmadigini söyledi.

Kuaföre Saldiri Olayinda Gelin Ve Damat Tarafi Ilk Kez Konustu
Olay, Cumartesi günü Gaziantep’in Sahinbey ilçesi Karatas Mahallesi’nde yasanmis, kuaför Melisa Güner ve 4 çalisana, damat ve yakinlari tarafindan tekme, tokat ve sopalarla saldirildigi iddia edilmisti. Olayin ardindan ilk kez açiklamalarda bulunan gelin ve damat tarafi iddialarin dogru olmadigini ifade ederek, asil magdurun kendileri oldugunu söyledi.



“Olay gelinlik yüzünden çikti”

Gelin ve damadin yengesi Medine Gün, olayin 100 TL için degil gelinlik ile ilgili bir sorundan dolayi çiktigini ifade ederek, “Ilk darp edilen kisi benim. Kesinlikle medyaya aktardiklari gibi degildir. Biz gelinlikte bir sorun vardi onlari yapmalarini istedik. Onlar da tartisma çikartarak bana saldirdilar” dedi.



“Kamera görüntüleri kesilmis, kavga benle kuaför arasinda oldu”

Kavganin kendisi ve kuaför Melisa arasinda yasandigini, erkeklerin onu darp ettigi iddiasinin tamamen yalan oldugunu söyleyen Gün, “Yayinladiklari güvenlik kameralari kesilmistir. Istedikleri yerleri almislar. Bizim darp edildigimiz yerler yoktur. Gelin can havliyle kendisini disari atiyor. Kuaför Melisa ile ben kavga ettim. O bana saldirdi ben de kendimi savundum. Yüzündeki tirnak izlerini de kendimi korumak için ben yaptim. Erkekler vursa yüzü tirmiklar mi, tamamen benim ve onun arasinda geçti olay. Benim de birçok bölgemde darp izi var. Kollarim mosmor. O bana saldirdi bende kendimi savundum. Biz oraya 2 araba gittik. 5 kisiydik. Gelin damat, sagdiç, ben ve esimdi. Aramizda arbede çikinca damat ve esim bize yardima geldi. Bizi ayirmaya çalisti. Ancak kuafördeki erkek elemanlar damat ve sagdica saldirdilar. Kuaför ve elemanlari hep beraber bize saldirdilar” seklinde konustu.



“Olayi saptiriyorlar”

Karsi tarafin olayi saptirmaya çalistiklarini iddia eden damadin babasi ve gelinin kayinpederi Recep Gün, “Bende telefon kayitlari mevcuttur. Ben kuaför hanimin istedigi parayi verdim. Biz 4 bin TL’ye anlastik. 500 TL nakit verdim. Geri kalan 3 bin 500’ü kendisine takdim ettim. Önce 100 lira için kavga çikartti dediler. Sonra gaspa çevirdiler. O da tutmadi. En sonunda bunu kadin siddetine döndürdüler. O kalabalikta biz yoktuk sonradan geldik. Onlar bize degnekle saldirdilar. Biz de silah falan yoktu. Olaya ait bütün görüntüler savciligin elindedir. Adalet karsisinda gereken hakkimizi ariyoruz. Hukuk ne derse biz ona raziyiz. Bize sürekli medya yoluyla iftira ve hakaret ediyorlar. Bunlari takip ediyoruz. Gereken hukuki yollara basvuracagiz” ifadelerini kullandi.

“En mutlu günümde 100 TL için kavga çikartir miyim”

Oglunun, dolayisiyla kendisinin en mutlu gününde 100 TL için kavga çikartmasinin mümkün olmadigini belirten Gün, “En mutlu günümde 100 TL için kavga çikartacak kadar düsmedim. Gelsinler dügün kameralarimi izlesinler, 3 bin TL havaya para saçmisim. 100 TL için nasil kavga çikartacagim. Üstelik oglumun dügününde böyle bir sey asla bize yakismaz” ifadelerine yer verdi.

“Kamera kayitlarini kesmisler”

Ailenin Avukati Hüseyin Çelebioglu ise kamera kayitlarinin kendilerinin aleyhine olacak sekilde kesildigini söyleyerek, “Olayin hemen ardindan Gaziantep Cumhuriyet Savciligi sorusturma baslatmistir. Sorusturma sonucunda müvekkillerim ilk etapta 7 saat daha sonrasinda da 13 saat gözaltinda kalmislardir. Ancak sosyal medyada kuaför sahibi ve çalisanlari adeta bir linç kampanyasi baslatmislardir. Özellikle kamera kayitlarinin kendi lehlerine olan kisimlarini keserek paylasmistir. Oysaki kamera kayitlari tamamen savcilikta mevcuttur” sözcüklerini kullandi.

“Saldiri karsi taraftan geldi”

Ilk saldirinin karsi taraftan geldigini ve kamera kayitlarinin savcilikta mevcut oldugunun altini çizen Avukat Çelebioglu, “Dosyaya ön inceleme raporu sunulmustur. Dosya içerisinde iddia edildigi gibi silah kullanilmamistir. Ve ilk saldirinin karsi taraftan geldigi açikça belirlidir. Onlarin iddiasi gibi darp edilen kendileri degil benim müvekkillerimdir. Gelin darp edilmistir. Darp raporu dosyada mevcuttur. Erkegin kadina yönelik bir siddeti yoktur. Kadinin kadina yönelik bir siddeti mevcuttur. Asil olayda darp edilen Medine Gün’dür. Yara izleri hala mevcuttur” diye konustu.

Kaynak: İHA