84 Yillik Güçlü Geçmis, Yeni Nesillere Aktarilacak

84 yildir Türk demir ve çelik sektöründe faaliyetlerini sürdüren Karabük Demir ve Çelik Isletmeleri (KARDEMIR) AS., her geçen gün kurumsallasan yapisi ile çalismalarina devam ediyor.

84 Yillik Güçlü Geçmis, Yeni Nesillere Aktarilacak
Egitim Müdürlügü tarafindan baslatilan ve geçtigimiz günlerde tamamladigi “Kardemir Gelisim Elçileri Programi”, ilk mezunlarini verdi.

KARDEMIR’den yapilan açiklamada, “ Sirketimizde uygulanan ‘Gelisim Elçileri Programi’nda farkli ünitelerden çalisanlar, daha sürdürülebilir bir egitim ve gelisim döngüsü olusturma amaci ile egitimler almakta; tecrübe ve bilgi birikiminin aktarilmasi ve kurumsal hafizanin güçlendirilmesi adina desteklenmektedirler. Gelisim Elçisi olarak programdan mezun olmaya hak kazanan çalisanlarimiz, sirketimizin egitim programlari çerçevesinde mevcut çalisanlarimiza ve Kardemir Ailesi’ne yeni katilacak kisilere iç egitmen sifati ile egitimler verecektir. 39 çalisanimizin basari belgesi ile sirket yöneticilerimiz tarafindan ödüllendirildigi mezuniyet programinda, Gelisim Elçilerimize rozet ve egitici setleri de verildi.

Yetiskin egitiminin nasil yapilmasi gerektigi baska olmak üzere birçok alt baslikta egitime tabi olan çalisanlarimiz, sirketimizin gelecek planlarindaki büyümesine ve kurumsallasmasina önemli ölçüde katki saglayacaklardir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA