Iran'dan Istanbul'a Gezmeye Geldiler, Araçlari Sokakta Sikisti

Beyoglu Sishane’de minibüsleri ile dar sokakta sikisan aile itfaiye ekiplerinin çalismasi sonucu çikarildi. Araç ise dakikalar süren çalisma ile sikistigi yerden alindi.

Iran'dan Istanbul'a Gezmeye Geldiler, Araçlari Sokakta Sikisti
Olay, Beyoglu Evliya Çelebi Mahallesi Bedrettin Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesi ile birlikte Iran’dan Türkiye’yi gezmeye gelen ailenin minibüsü sokakta sikisti. Yeterli manevra yapamayan minibüsün sikistigini görenler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

Minibüs içindeki 8 kisi itfaiye ekipleri tarafindan çikarildi

Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri, minibüs içinde bulunan aile üyelerini tahliye etti. Ekipler halat ve takoz yardimiyla minibüsü çikarmaya çalisti. Halat ve takozun yeterli olmadigini gören ekipler, minibüsü sallama yöntemi ile sokaktan çikardi.

“Bizde burada sikistik”

Ailesi ile gezmeye geldigini söyleyen Muhammet Halili, “Oradan gelmistik gezmeye gelmistik. Geldik, yukari çikalim dedik. Bir motosiklet saklanmisti, yerde yagmur yagdigi için islakti. Bize dediler buradan yol var çikarsiniz sokaga, alt caddeye. Bizde burada sikistik. Ailem ile birlikteyiz. Iran’dan geldik, Izmir’den dolastik gezmeye geldik” seklinde konustu.

Kaynak: İHA