Beyoglu Belediye Baskani Yildiz'dan Kiliçdaroglu'na Davet Açiklamasi 'Kapida Karsilayacagim'

Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na davette bulunarak, “Devlet kurumlarina davetsiz gidip baskin yapmayi sövalyelik gibi anlatmislar. AK Partili bir baskan olarak Beyoglu’na davet ediyorum, kapida karsilayacagim, meseleleri konusalim” dedi.

Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun devlet kurumlarina gitmesiyle ilgili sosyal medya hesabindan paylasimda bulundu. Baskan Yildiz, paylasiminda Kiliçdaroglu’nu kapida karsilayacagini ve sorular yöneltecegini belirterek davette bulundu. Baskan Yildiz paylasiminda su ifadeleri kullandi:

“Sayin Kiliçdaroglu, devlet kurumlarina davetsiz gidip baskin yapmayi sövalyelik gibi anlatmislar, inandirmislar danismanlariniz. AK Partili bir baskan olarak sizi Beyoglu’na davet ediyorum, kapida karsilayacagim. ‘Meseleleri’ konusalim. Var misiniz? ‘Kürtlere özerklik verilsin’ cümlesini Beyoglu’nda neden sloganlastirdiginizi. Sehit Savcimiz Selim Kiraz’i katleden örgütün CHP için neden propaganda yaptigini. PKK/KCK’nin kurdurdugu Diyader ile IBB Inanç Masasi’nin iliskilerini. Var misiniz benimle bu aci kahveyi içmeye?”
Kaynak: İHA