AK Parti Milletvekili Sahin'e NZO'dan Plaket

Nizip Ziraat Odasi (NZO) tarafindan Türkiye Büyük Millet Meclisi Idare Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Sahin'e tarima verdigi destekten dolayi plaket takdim edildi.

Nizip Belediye Baskani Mehmet Sari ile Nizip Ziraat Odasini ziyaret eden Sahin'i Ziraat Odasi Baskani Siddik Durmaz, Meclis Baskani Mehmet Kiliçparlar ve Oda yönetimi tarafindan karsiladi.

Çiftçilerin sorun ve isteklerini dinleyen Sahin yaptigi açiklamada, tarima ve üreticiye verilen desteklerin sürdügünü söyledi.

Nizip'in tarihi ve dogasiyla oldugu kadar tarimsal ürünlerin zenginligiyle de öne çikan bir ilçe oldugunu da belirten Sahin, sunlari kaydetti.

"AK Parti iktidari her zaman çiftçi dostu bir iktidar oldu bu kapsamda ziraata ve çiftçiye her zaman gereken önemi ve destegi sunarak mazot, gübre ve tohum destegiyle birlikte her alanda her türlü destegi saglamaya çalisti. Bununla birlikte 2021 yilinda sadece Gaziantep'teki çiftçilere 217 milyon lira destek saglamistir. Ben bu konuda tarimsal üretime katkida bulunan ve her zaman yetistiricilerimizin yaninda yer alan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere Tarim ve Orman Bakanimiza ilimiz ve ilçemiz adina tesekkür ederken bir tesekkürü de bugün burada bizlere ev sahipligi yapan Nizip Ziraat odamizin degerli yöneticilerine ve özellikle Pandemi sürecinde bütün olumsuzluklara ragmen yilmadan, yagmur çamur demeden çalisarak üretimi sürdüren çiftçilerimize ediyorum."

Nizip Belediye Baskani Mehmet Sari ise belediye olarak her zaman tarima, üretime ve üretene destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Çiftçilerin sorun ve isteklerini aktaran Nizip Ziraat Odasi Baskani Siddik Durmaz da üretim hakkinda bilgi vererek ziyaretlerinden dolayi Milletvekili Ali Sahin ve Belediye Baskani Mehmet Sari'ya tesekkür etti.

Ziyaretin sonunda Ziraat Odasi Baskani Durmaz tarafindan tarima verdigi destekten dolayi Milletvekili Sahin'e plaket takdim edildi.

Kaynak: AA