Tan Tasçi Açiklamasi 'Rekorlarla Ilgilenmiyorum, Isimi Askla Yapiyorum'

Bodrum’daki 14 günlük yilbasi konserleri kapsaminda sahne alan ünlü sanatçi Tan Tasçi Bodrum’u salladi. Tan Tasçi Harbiye konserlerinde 16 konserle Tarkan’in seri konserlerini sollamasina ise “ben isimi askla yapiyorum, rekorlarla ilgilenmiyorum” dedi.

Tan Tasçi Açiklamasi 'Rekorlarla Ilgilenmiyorum, Isimi Askla Yapiyorum'
Bodrum Belediyesi tarafindan yilbasina 14 gün kala baslayan "Happy Love Year Party" yilbasi etkinlikleri kapsaminda Bodrum Belediye meydanindan ünlü sanatçi Tan Tasçi sahne aldi. Binlerce kisi saatler önceden meydana toplanarak Tan Tasçi’yi beklemeye basladi.

Konser öncesinde Dj performansi vatandaslar gönüllerince eglendi. Meydan da yogun güvenlik önlemleri altindan konser alanina gelen yaklasik 10 bin kisi Tan Tasçi’nin söyledigi sarkilarla eglendi. Yaklasik 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçiya hayranlari da birçok sarkisina eslik etti. Konserleri düzenleyen Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal islerden sorumlu Bodrum Belediye Baskan Yardimcisi Hüseyin Tutkun, Tan Tasçi’ya desteklerinden dolayi plaket ve çiçek taktim etti. Tutkun, konserlerin Bodrum’a kis aylarinda da canlanmasi ve çarsi esnafina, turizmcilere destek olmak amaçliyla düzenledigini açikladi.

Konser öncesinde gazetecilerin sorularini yanitlayan Tan Tasçi 2022 yili mesajini vererek “2022’de bu güzel atmosferleri, beraber yasadigimiz konserleri, beraber yasadigimiz ortamlari daha da çok görmek istiyorum. Bu hepimize iyi geliyor. Yalnizlastikça zorluklarimiz daha da zor yasiyoruz. Böyle güzel bulusmalar herkese iyi geliyor, herkesin yüzü gülüyor. 2022’de daha da çok beraber olmamiz gerektigini düsünüyorum” seklinde konustu.

Rekorlarla ilgilenmiyorum

Harbiye’de 16 konser vererek, Tarkan’in 15 konser rekorunu elinden alan Tan Tasçi gazetecilerin Harbiye’de rekor kirdiniz sorusuna ise isini askla yaptigini ifade ederek “Gerçekten sahnelere rekor kirmak için çikmiyorum. Son 4 konserde rekor kirdigimizi anladik. Onu da magazin programlarindan ögrendik. Askla yapiyorum ben isimi. Belki o yüzden bazi rekorlar kirabiliyor olabiliriz ama rekorlar ilgilenmiyorum” dedi.

Kaynak: İHA